- Член од
- 11 јуни 2021
- Мислења
- 395
- Поени од реакции
- 947
Дечки што појадувате пред вежбање?
Немам веќе идеи, се едно те исто го вртам и веќе ми здосади.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kompir batat so telesko meso.Дечки што појадувате пред вежбање?
Еве ти супер опции ако оброкот ти е барем 2h пред вежбање за да има време да се свари храната и месото. Ако ти е за нешто полесно и побрзо за варење мелен ориз (гриз) + 1-2 дози whey + путер од кикирики/јатки. Ваков оброк јадам 1h пред вежбање и немам никакви проблеми на тренинг, брзо и лесно се вари хранатаKompir batat so telesko meso.
Makaroni so pilesko ili telesko meso.
Oriz so telesko meso.
Kompir so misirkino meso.
Integralen oriz i losos.
![]()
Dr. Mike Israetel Debate - Vegan Ethics, Nutrition and Muscle Growth
Dr. Mike Israetel and I debate whether or not vegans are at a disadvantage when it comes to building muscle and strength due to our dietary restrictions. We ...youtu.be
Први 9 минути, доста се. Ако и после ова имате дилеми, нема спас.
![]()
Dr. Mike Israetel Debate - Vegan Ethics, Nutrition and Muscle Growth
Dr. Mike Israetel and I debate whether or not vegans are at a disadvantage when it comes to building muscle and strength due to our dietary restrictions. We ...youtu.be
Први 9 минути, доста се. Ако и после ова имате дилеми, нема спас.
Сеа ќе ти прати клип од 100 минути некој да го изгледаш и ќе се разубедиш, ќе видиш…не можеш да бидеш стронгмен ако јадеш зеленчук и овошје
не можеш да бидеш стронгмен ако јадеш зеленчук и овошје
Ако знаеш кој е типот што збори лево нема да коментираш ништо. Он се согласи, а вие ќе си останете gymbros forever.
братми ти го засноваш целото верување на видеа и некои истражувања а не врз пракса. Еве ти си веган да речеме, почни теретана, или вреќи товари у шлепери небитно. Нешто што ќе трошиш масивна енергија у текот на денот и кажи ми како ќе се снајдеш. Не зборам нешо да повежбаш две три вежби 15 минути или да лазиш на лента него нешто јако, дедлифт, бенч. Нешо шо ќе те исцеди. И таму ќе видиш разлика меѓу веган и нон веган. Ќе пресисаш за два дена. Ќе ти треба две недели да се опоравиш со таа веганска храна. А да земеш скара на кило после вежбање, одма се пуниш со џус до плафон. Тоа е разликата.
Приказ на менталитетот на пола Македонија во еден пост
@Ron Burgundy a тоа ти во пракса си пробал да товариш вреќи дур си бил веган, или буквално од гз ја извади целава прича?
тоа се факти друже, вие веганите од молив потешко немате кренато, затоа сте у филм влезени. Да работите нешто реално ќе видите дека у пракса не е така