Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки што појадувате пред вежбање?
Немам веќе идеи, се едно те исто го вртам и веќе ми здосади.

Први 9 минути, доста се. Ако и после ова имате дилеми, нема спас.

Дечки што појадувате пред вежбање?
Немам веќе идеи, се едно те исто го вртам и веќе ми здосади.
Kompir batat so telesko meso.
Makaroni so pilesko ili telesko meso.
Oriz so telesko meso.
Kompir so misirkino meso.
Integralen oriz i losos.

Kompir batat so telesko meso.
Makaroni so pilesko ili telesko meso.
Oriz so telesko meso.
Kompir so misirkino meso.
Integralen oriz i losos.
Еве ти супер опции ако оброкот ти е барем 2h пред вежбање за да има време да се свари храната и месото. Ако ти е за нешто полесно и побрзо за варење мелен ориз (гриз) + 1-2 дози whey + путер од кикирики/јатки. Ваков оброк јадам 1h пред вежбање и немам никакви проблеми на тренинг, брзо и лесно се вари храната

Интересна дебата, сега ја изгледав цела и би рекол дека всушност интересното почнува негде после 20-та минута кога почнува дискусијата за етички веганизам, а тоа претходно што дискутираа и за кое и двајцата се сложија го верглавме и овде пред неколку месеци и веќе треба да си ептен заостанат за да не го знаеш. Или да тераш инат. Е на тие дефинитивно им нема спас :)

И јас мешав јгх и месо пред тренинг и почесто имав проблеми, сега час-два пред тренинг само јгх. После вежбање добар гејнер, а саат после тренинг повторно јгх и протеин, но се трудам одвоено да ги внесувам.

не можеш да бидеш стронгмен ако јадеш зеленчук и овошје

Сеа ќе ти прати клип од 100 минути некој да го изгледаш и ќе се разубедиш, ќе видиш…

Ако знаеш кој е типот што збори лево нема да коментираш ништо. Он се согласи, а вие ќе си останете gymbros forever.

Ако знаеш кој е типот што збори лево нема да коментираш ништо. Он се согласи, а вие ќе си останете gymbros forever.

братми ти го засноваш целото верување на видеа и некои истражувања а не врз пракса. Еве ти си веган да речеме, почни теретана, или вреќи товари у шлепери небитно. Нешто што ќе трошиш масивна енергија у текот на денот и кажи ми како ќе се снајдеш. Не зборам нешо да повежбаш две три вежби 15 минути или да лазиш на лента него нешто јако, дедлифт, бенч. Нешо шо ќе те исцеди. И таму ќе видиш разлика меѓу веган и нон веган. Ќе пресисаш за два дена. Ќе ти треба две недели да се опоравиш со таа веганска храна. А да земеш скара на кило после вежбање, одма се пуниш со џус до плафон. Тоа е разликата.

братми ти го засноваш целото верување на видеа и некои истражувања а не врз пракса. Еве ти си веган да речеме, почни теретана, или вреќи товари у шлепери небитно. Нешто што ќе трошиш масивна енергија у текот на денот и кажи ми како ќе се снајдеш. Не зборам нешо да повежбаш две три вежби 15 минути или да лазиш на лента него нешто јако, дедлифт, бенч. Нешо шо ќе те исцеди. И таму ќе видиш разлика меѓу веган и нон веган. Ќе пресисаш за два дена. Ќе ти треба две недели да се опоравиш со таа веганска храна. А да земеш скара на кило после вежбање, одма се пуниш со џус до плафон. Тоа е разликата.

Приказ на менталитетот на пола Македонија во еден пост

Приказ на менталитетот на пола Македонија во еден пост

брат ми, логика упали малце. Удрија пиперницата. Пробај тоа шо викам со веганска храна ќе видиш резултат. На ова жешково со ладна вода ќе те трезнат. А големи се шансите и на инфузија да завршиш ако не се храниш како што треба и пробаш да правиш такви потфати. Вие сте уфилмани со овие вегански глупости, али у пракса не функционира тоа. Билдер и работник не се станува со зеленчук и овошје.

@Ron Burgundy a тоа ти во пракса си пробал да товариш вреќи дур си бил веган, или буквално од гз ја извади целава прича?

тоа се факти друже, вие веганите од молив потешко немате кренато, затоа сте у филм влезени. Да работите нешто реално ќе видите дека у пракса не е така

тоа се факти друже, вие веганите од молив потешко немате кренато, затоа сте у филм влезени. Да работите нешто реално ќе видите дека у пракса не е така

Значи студиите не се факти, искуството и знаењето на човек како Мајк не се факти, факти се истресените од ракав глупости што ги раскажувате овде? Ок шефе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom