Еве ти за почеток, ми40 имаш за почетник, напреден и професионалец, помини ги со ред првите две, и врати се тука за 4 месеци да смениме друга програма, таа за професионалец мислам дека без џус нема смисла да се вежба.
Инаку имам еден куп материјали, што за исхрана, програми за вежбање, биохемија, изданијата на William Llewellyn за стероиди и имиња под кои ти се јавуваат, анатомија и што уште не, дел во печатена форма, дел во електронска, е проблем е што тука на форумов не може да се ставаат пдф, а на драјв сум туто комплето фул и на дропбокс

Инаку ако сакаш да научиш, еве ти имиња на автори кои имаат одлични дела за овој спорт:
Tudor Bompa, Tony Schwartz, Thomas J. Myslinski Jr. Prof. Dr. Yuri Verkhoshansky и нормално ако сакаш да си играш со недозволените работи
William Llewellyn.
Сепак, сум пробал многу работи и досега сум најзадоволен од програмата на Бен Пакулски, MI40, имаш и солидна литература да научиш како функционира телото, изградба на мускулна маса, улога на инсулин, hgh и тн.[DOUBLEPOST=1503945447][/DOUBLEPOST]Пробајте го торентов, би требало тука да работи...јас од kickass ја имав симнато истава
http://zoomtorrent.com/Ben-Pakulski s-CEP--MI40X-2-0-torrent-5439175.html