Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Веганите практично скоро да немаат никаква инфламација
А инфламацијата беше причина за сите болести?
Стануваш веган после пубертетот, се надеваш нема да те стрефи нешто генетско и живееш среќно и безболно до 110.
Праиш поколенија (ако не те стрефило нешто генетско) и они продолжуваат веганство.
Неколку генерации понатаму (правнуците) стануваат бесмртни.
Псајсајд, го најдовме решението!

Стануваш веган после пубертетот, се надеваш нема да те стрефи нешто генетско и живееш среќно и безболно до 110.
Праиш поколенија (ако не те стрефило нешто генетско) и они продолжуваат веганство.

И после неколку генерации човечката раса станува преживари.

Its about how you feel, not generic bs about longevity lmao

Its about how you feel
Има премногу луѓе што се дебели и среќни, ене ги фејсбук групите се доказ...
Има премногу луѓе што си уживаат во месо и се чувствуваат беспрекорно.
Немој да ми кажуваш дека патат дома или дека е тоа на краток рок.

Јас се чуствувам лошо кога неколку дена по ред нема да внесам месо а не обратно :)
Психолошки ти е проблемот.
Еден мудар човек еднаш кажа: „Најлошите нешта што масовно се конзумираат кај нас, се лебот и месото“.
А јас пак, на тоа додадов: „Но уште полошо е тоа што луѓето мислат дека не можат да живеат без нив!“.
Браво Анонче, да ти пишам 5ка на рачето!?

Јас практикувам 7 дневна детокс диета, ја има во МИ40, последнава година два пати и има навистина резултати, не можам пдф да го прикачам, па ја конвертирав во jpeg, еве ги ако сака некој да проба, на нет ретко се наоѓа фри целата програма. Едитирано од модератор
Другар дај повеќе вакви програми и извори.
Мислам дека ти имаше пишано дека имаш литература за овај спорт.

Другар дај повеќе вакви програми и извори.
Мислам дека ти имаше пишано дека имаш литература за овај спорт.
Еве ти за почеток, ми40 имаш за почетник, напреден и професионалец, помини ги со ред првите две, и врати се тука за 4 месеци да смениме друга програма, таа за професионалец мислам дека без џус нема смисла да се вежба.
Инаку имам еден куп материјали, што за исхрана, програми за вежбање, биохемија, изданијата на William Llewellyn за стероиди и имиња под кои ти се јавуваат, анатомија и што уште не, дел во печатена форма, дел во електронска, е проблем е што тука на форумов не може да се ставаат пдф, а на драјв сум туто комплето фул и на дропбокс :)
Инаку ако сакаш да научиш, еве ти имиња на автори кои имаат одлични дела за овој спорт: Tudor Bompa, Tony Schwartz, Thomas J. Myslinski Jr. Prof. Dr. Yuri Verkhoshansky и нормално ако сакаш да си играш со недозволените работи William Llewellyn.
Сепак, сум пробал многу работи и досега сум најзадоволен од програмата на Бен Пакулски, MI40, имаш и солидна литература да научиш како функционира телото, изградба на мускулна маса, улога на инсулин, hgh и тн.[DOUBLEPOST=1503945447][/DOUBLEPOST]Пробајте го торентов, би требало тука да работи...јас од kickass ја имав симнато истава
http://zoomtorrent.com/Ben-Pakulski s-CEP--MI40X-2-0-torrent-5439175.html

Еве ти за почеток, ми40 имаш за почетник, напреден и професионалец, помини ги со ред првите две, и врати се тука за 4 месеци да смениме друга програма, таа за професионалец мислам дека без џус нема смисла да се вежба.
Инаку имам еден куп материјали, што за исхрана, програми за вежбање, биохемија, изданијата на William Llewellyn за стероиди и имиња под кои ти се јавуваат, анатомија и што уште не, дел во печатена форма, дел во електронска, е проблем е што тука на форумов не може да се ставаат пдф, а на драјв сум туто комплето фул и на дропбокс :)
Инаку ако сакаш да научиш, еве ти имиња на автори кои имаат одлични дела за овој спорт: Tudor Bompa, Tony Schwartz, Thomas J. Myslinski Jr. Prof. Dr. Yuri Verkhoshansky и нормално ако сакаш да си играш со недозволените работи William Llewellyn.
Сепак, сум пробал многу работи и досега сум најзадоволен од програмата на Бен Пакулски, MI40, имаш и солидна литература да научиш како функционира телото, изградба на мускулна маса, улога на инсулин, hgh и тн.[DOUBLEPOST=1503945447][/DOUBLEPOST]Пробајте го торентов, би требало тука да работи...јас од kickass ја имав симнато истава
http://zoomtorrent.com/Ben-Pakulski s-CEP--MI40X-2-0-torrent-5439175.html
Оваа од Бен ми е малце обемна а сум ограничен со нет, така да останува за следниот месец, ако можиш да ми пуштиш линк од дропбокс да спуштам некои дела кои се занимаваат со исхрана, програми за вежбање и анатомија.

Или кажи само наслови на најдобри дела од овие теми па сам ќе ги спуштам, иначе моментално најзаинтересиран сум за анатомија, движење на телото и грижа околу истото.
Градба на мускул ми е на најпоследно место.

Оваа од Бен ми е малце обемна а сум ограничен со нет, така да останува за следниот месец, ако можиш да ми пуштиш линк од дропбокс да спуштам некои дела кои се занимаваат со исхрана, програми за вежбање и анатомија.

Или кажи само наслови на најдобри дела од овие теми па сам ќе ги спуштам, иначе моментално најзаинтересиран сум за анатомија, движење на телото и грижа околу истото.
Градба на мускул ми е на најпоследно место.
https://drive.google.com/drive/folders/0B1xcOltj3-miaWw5U0FtVU5pb3c?usp=sharing
еве неколку

https://grouper.mk/deal/the-strongest-shop-suplementi-core-mass-gainer-new Еве ви некој нов гејнер го гледам на промоција е ако сака некој да си купи поефтино.
los vkus, dobra rastvorlivost a mnogu loso deluva na zeludnikot. go imav zemeno na dvapati i si go zaebav stomakot. samata cena kazuva se. ist e i xtreme beef mass gainer fake gejner na site vreminja,FA nikogas pojke

los vkus, dobra rastvorlivost a mnogu loso deluva na zeludnikot. go imav zemeno na dvapati i si go zaebav stomakot. samata cena kazuva se. ist e i xtreme beef mass gainer fake gejner na site vreminja,FA nikogas pojke
Незнам не ни планирав да го зимам само онака го ставив ако некој имаше некое претходно искуство

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom