Историска средба на двајца папи!

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
За време на престојот Црвенковски ќе има аудиенција кај папата Бенедикт 16-ти.:smir:

http://www.kanal5.com.mk/ShowNews.aspx?ItemID=44994&mid=1500&tabId=1&tabindex=0

Збунио си ме малце...

CrvenkovskiBranko1.jpg

:pos2:

E de istoriska nsredba na papata od vatikan i od istocnoto Balkansko mafijasko carstvo

За време на престојот Црвенковски ќе има аудиенција кај папата Бенедикт 16-ти.:smir:

http://www.kanal5.com.mk/ShowNews.aspx?ItemID=44994&mid=1500&tabId=1&tabindex=0

JEBOTE AMA DRUSHTVO EDNIOT BIVSH NACISTA A DRUGIOT SEGASHEN ARAMIJA.:nesum:

имам претчувство дека ова ќе биде многу конструктивна тема

se soglasuvam IAKO sme pravoslavna zemja DA SE 'DOBLIZIME'DO VATIKAN ke imame korist i nema da ni treba srbi da ne priznavaat i drugi svasta pobliski odnosi treba i MPC so VATIKAN da vospostavi a ne nekoj vselenski sobor(istanbul)zaradi grcite da ne ni ja priznae crkvata znaci pravat loso delo satansko zatoa SPC cesto a i GPC gi smetam za SATANISTICKI,pedofilski:toe: T.E politicki instrumenti

Збунио си ме малце...

CrvenkovskiBranko1.jpg

:pos2:

Ааааааа грешка :pos2: едниот е ... неодредена аморфна маса што кажуе глупости на телевизија заради кои денес оние долнине се џилитаат, место да ќутат и да ги ослободат Егејска Македонија, Чемерија и Тракија, а другиот ти е кралски октопод, т.е. англиска кралица со 8 раце

Абе АБЦ, зошто не ја покажеш целата приказна опишана низ слики...Како изгледаше средбата на двајцата папи...

Попе чеј да ти кажам 2-3 збора, иам да се исповедам....

image1bane.jpg

Мали, не туку се поведај, кај ми е шлеперот...

image1bane-2.jpg

Ај уше една да се сликаме пред заминување, и да дрмнеме по една...

bane.jpg

Еве ти го чекот, пола сега, пола кога ќе се прекрстиш.

imageba.jpg

Ми дадоа ова нешто од кај нас хотелиериве да ти донеасам да видиш, некој Номче, Стојче, не знам јас тоа...

image1na.jpg

Ајде една слика за да видат Рада и Шема до кого стоев...

image1jban-1.jpg

Па види, НАционалист убаво ти образложи.
Само една слика фали. Тоа се има дешавано зад затворени врати.

Демонстрација на педофилија :pos2:

Ватикан е зап. Европа они се сите педофили, католичката црква глава не може да крене од скандали за попови што си играле со ѓакончињата или како ги викаат, па сеа ти види што све му демонстрирале:tv:

Едно прашање знаете ли воопштко која е најбогатата држава во светот,и највлијателниот човек на планетава ? Доволно е да одговорите на овие две прашања и ке знаете зошто нашиот „папа“ беше кај главниот „папа„ :wink:

se soglasuvam IAKO sme pravoslavna zemja DA SE 'DOBLIZIME'DO VATIKAN ke imame korist i nema da ni treba srbi da ne priznavaat i drugi svasta pobliski odnosi treba i MPC so VATIKAN da vospostavi a ne nekoj vselenski sobor(istanbul)zaradi grcite da ne ni ja priznae crkvata znaci pravat loso delo satansko zatoa SPC cesto a i GPC gi smetam za SATANISTICKI,pedofilski:toe: T.E politicki instrumenti

Српската црква е под влијание, и финансиски зависна од црквата на Јунанистан.
А таа `црква` нема ништо заедничко ни со православието како Христијанска доктрина, ниту со некоја друга Христијанска деноминација, нити пак со било која религија на светот (Освен сатанизмот).
Нити имала, нити има, нити некогаш ќе има.
Тоа е `црква` или поточно, разбојничка пештера, чии `членови` се копилиња, на генетскиот отпад од најдолните народи на Европа и Африка, со дегенерисани муцки кои смрдат на лук.
Да не заборавиме за зулумите и злоделата на цигано атињаните врз нас, и да не заборавиме кој ја затвори во 1767 година Охридската Архиепископија! И зошто!!!

/лсднфвх

:pos2:NI NA KRAJ PAMET DEKA SE RABOTI ZA NASIOT PAPA:) SI VIKAM KOJ DVAJCA PAPI:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom