Исто име!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
никогаш не сум сретнал никого по (правилно) име Ники, па така да...:toe:

Хм..не се раководам по таа генерализација и не ми се има случено нешто такво...
Не ни сакам така да ги гледам работите.Глупо е да го распознавам човекто по неговото име и по тоа да правам заклучоци кои врска можеби си немаат со неговиот карактер.
Додека не го запознаам човекот,не избрзувам.

Нема никаква врска, се случуваат некогаш и чудни работи, некои сличности но многу ретко!

името нема врска.........................................................................тоа се чисти глупости............................немам и нема ни да имам некакви предрасуди во врска со тоа затоа што и не е можно сите да имаме различни имиња нели???????????:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ја лично не знам ни една имењачка:(

Али затоа имам предрасуди кон машките кои се викаат Дејан. Ваљда параноишам, али никад не би си крстила дете така:toe:

kaj mene u klas sme 3 ani prvite dve se slicni vo oblakanje muzika bla bla ja sum totalna suprotnost od niv!neam bas sjajni oceni crna sum ko the devil him self slusam metal taka da ne mozam da sporeduvam po ime ej znaes ovoj vaka onoj onaka

Дечкоо од кај шо си купуевме ганџа,се вика исто како мене....
И сеа е у затвор...и така.:kesa:
Али многу ретко срекавам луге со исто име како моето,а не е така ретко.

И јас едно време мислев дека едно машко име ми е судено :pos2::pos2::pos2: зашо се некако по тие се трескав...ама веќе не мислам така:pos2::pos2::pos2: тоа се само детски глупости...не можеш на некого да му придодадеш туѓи особини само затоа што има исто име...името и онака е релативна работа и не може ништо да каже за личноста,,токму затоа што други ти го даваат,,не го бираш сам...хехеххе...зарем сите што се викаат како мене се како мене....глупост!!

Ја лично не знам ни една имењачка:(

Али затоа имам предрасуди кон машките кои се викаат Дејан. Ваљда параноишам, али никад не би си крстила дете така:toe:

Ау сега како ќе ти ја потикнувам паранојата...........

хмм интересно прашање, во главно секој човек си има свој карактеристики и размислувања, начин на живот.
Меѓутоа понекогаш потвесно кога ќе запознаеш некој/а со име исто како со некој/а со кој/а си имал искуство ти надоаѓаат мисли каква е таа личност и што ти мислиш за неа.
Но, тоа не е пресудно, како што кажа некој името е за распознавање.

Абе чоекот има исто име големо чудо, не го избрал тој му го дале како и моето некој ми го дал. Затоа чоекот си е чоек не правам споредби

Ја зачитав темава, интересна е баш. Навистина си создаваме предрасуди спрема некои луѓе според името. Јас ете, имам предрасуди спрема машки што се викаат Александар, што вели еден член во погорните постови, детски глупости, имам одено со двајца со тоа име, а со уште двајца сум се обидела да бидам поблиска. Ама оти не сум успеала со никој од нив :), ете си имам предрасуда за нив.
А од женските имиња нема некои многу што ме иритираат...можеби само Соња, а тоа ми остана како предрасуда поради втората сезона на “Тоа сум јас“, од таа Соња Бачева :):):):):)

па у глобала немам никакви предрасуди спрема лугето и имињата кои ги носат

ако сте сретнале некој Иван веднаш пишете ми каков карактер е.
баш би сакал да знам дали е sick guy какои јас. :vozbud::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom