Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да де по кратки на тоа врнежливо тмурно време пред 9 часот.Ти па биди пркос и носи кратки брату, биди промената што сакаш да ја видиш.![]()

Има решение и за ова, у глуво доба (за да не те види никој) искради се како нинџа и демолирај го рампичето (или ако се повеќе и нив), употреби хебла на пример и откорни ги...Не ја оставај на тоа место твојата кола (ако имаш кола) за да не се посомневаат во тебе арогантните комшии и ако те прашаат дали знаеш нешто за инцидентот кажи им дека и ти самиот си се изненадил кога си се вратил од пат и си ја видел оваа сцена и попатно и си се изнервирал ради дрогерашите кои го направиле тоа злодело (овој мал психо-секс секогаш палиМе нервираат комшииве кои на сред лето си зазедоа дел од паркингот си напишаа броеви опнаа од оние триаголницине ко рампи, и тоа на сред лето.Сега дел од нив се одмори тие паркинзи се блокирани, а чоек нема кај да паркира.Кај го има ова гојда едни расипани?Дали е ова воопшто законски?
)