Ете не искара учителката дека сме немирни.
За да не ме искара сега мене учителката дека ви се надовразувам ќе пишај хејтерски пост за неспособни, глупи, мутави родители затоа што секој ден работам со луѓе од 1 месец до 100 години а едно 40% се 1 месец - 12 години т.е. деца.
Дете у тој распон на старост да му наредува на родител што да прави, што да нарача, што да купи а тие да се правдаат пред нив за нивните одлуки ?!?!
ВТФ има ли граница на дното дебилизов на модерново општество ?!?!
Родители ми се жалат како не можеле да му кажат не на детето и на што му е забрането да троши и тоа им ја сјебало цела плата од картица ?!?!
Како ако немало нешто што сака детето морало цел град да го свртат за да го најдат.
Знам се сеќавам и јас кога бев дете моите ме праќаа со картица у школо да купувам што сакам со неограничен лимит, а во продавници и трговски центри им правев драми со урлање, фрлање и превртување на полици доколку они сметале дека тоа што го сакам е прескапо.
Една вака слична дебилна реклама имаа и Бургер Кинг со мени за средношколци од 350 денари.
Ама не се криви децата, криви се родителите што им даваат имиња на педери, стриптизети и домашни миленици.