Искуство на еден Англичанец...

Зашто да не би се чувствувале така? Зарем не ја сакаш нашата држава?

другар, без навреда, ама кога англичанец ќе биде љубоморен на македонец, мувите со машинче ќе се стрижат. <3

другар, без навреда, ама кога англичанец ќе биде љубоморен на македонец, мувите со машинче ќе се стрижат. <3
Тука си сосема во право,ама самиот англичанец не е љубоморен на нашата нација,туку на нашата позитивност како што можев да видам.. Ме привлекува некако срцево... Wanna marry me? Хахахах

: „За нас поразите и дрвата-фудбалери немаат никакво значење, единственото што вреди е навивањето, ние навивачите сме клубот!“
Многу моќна реченица...:cuc::vozbud:(y):cool::drk:

Утре бил натпреварот со нивниот голем непријател – се подготвуваа. Од љубопитност прашав како се вика нивниот Македонски тим. Се викал како името на нивната најголема река?! Брзо се качив во својата соба, видов на интернет кога е дуелот – и почнав да стискам палци за противничкиот тим, демек (Македонско суеверие) да им донесам среќа. Во неделата ме повикаа итно на работа, но го следев натпреварот во живо на еден сајт. Тимот со име на река – убедливо изгуби.
Шо им е на овие бе, кога сме изгубиле убедливо од пАлистер ? :icon_mrgr:

Некој наш на кој не му е убаво ракииче и салата...
Ебате педерот.

Е ајде де.

Еден стрико мој, чија што сестра живее во Србија, и отиде на гости пред некоја година, а оваа женава го пречекала со триста и кусур меса.

Кога ја видел човекот трпезата, ја запрашал сестра му:

Ти планираш да ми направиш салата или немате зеленчук во Србијава ?

Бидејќи Србите повеќе биле по месо наместо по салати, а женава заборавила дека Македонец не можеш да го пречекаш без салата, особено сопствениот брат, го пречекала со секакви јадења, освен салата. :pos:

Просто за чудо (да не речам жалосно) е дека некои од вас веруваат и се замараат со вакви глупости...

"Носеа пакистанки, украинки или пољакињи. Понекогаш носеа и Англичанки. "

Да не пукниш ме изнасмеа. :pos::pos::pos:

Решив да им ја истражам на Гугл нивната кратка историја. Пак проблем - тие имале држава пред нашата, а нивниот Александар Македонски го освоил светот пред нас, ги победил Грците, Персијците, па дури и Индијците со слонови, а Египќаните сами му се предале и го прогласиле за врховен бог и фараон.
И така низ вековите на нивната територија постојано се водела војна и секој сакал да биде Македонец.
Еве ја како знам дека не замо што Македонец го пишувал, туку и од УМС е 100% :D

Незнаев дека Миравци е река у Македонија, пишуваше убаво дека се сељаци, ваљда со тоа се помешал авторот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom