Darling
High Value
некој се осеќал посебно патриотски 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто да не би се чувствувале така? Зарем не ја сакаш нашата држава?некој се осеќал посебно патриотски![]()
Зашто да не би се чувствувале така? Зарем не ја сакаш нашата држава?
Тука си сосема во право,ама самиот англичанец не е љубоморен на нашата нација,туку на нашата позитивност како што можев да видам.. Ме привлекува некако срцево... Wanna marry me? Хахахахдругар, без навреда, ама кога англичанец ќе биде љубоморен на македонец, мувите со машинче ќе се стрижат. <3
Дневна доза хумор глуп еденОди легни си.
Шо им е на овие бе, кога сме изгубиле убедливо од пАлистер ?Утре бил натпреварот со нивниот голем непријател – се подготвуваа. Од љубопитност прашав како се вика нивниот Македонски тим. Се викал како името на нивната најголема река?! Брзо се качив во својата соба, видов на интернет кога е дуелот – и почнав да стискам палци за противничкиот тим, демек (Македонско суеверие) да им донесам среќа. Во неделата ме повикаа итно на работа, но го следев натпреварот во живо на еден сајт. Тимот со име на река – убедливо изгуби.
Мислам дека не се збори за Вардар-Пелистер(пАлистер)Шо им е на овие бе, кога сме изгубиле убедливо од пАлистер ?![]()
Некој наш на кој не му е убаво ракииче и салата...
Ебате педерот.