Искуство на еден Англичанец...

Тука си сосема во право,ама самиот англичанец не е љубоморен на нашата нација,туку на нашата позитивност како што можев да видам.. Ме привлекува некако срцево... Wanna marry me? Хахахах
ЈХахахаха која позитивност, излези навечер по дискотекиве, се тмурни фаци некои те гледаат под мустаќ како да си им го зел лебот. Во западниве земји барем гледаат да си пројдат убаво кога се искочени. Митот дека странците се ладни полека паѓа по ослободувањето од визниот режим, видоа сите што прошетаа колку се „ладни“.

Незнаев дека Миравци е река у Македонија, пишуваше убаво дека се сељаци, ваљда со тоа се помешал авторот...

доста иронично од твоја страна

ЈХахахаха која позитивност, излези навечер по дискотекиве, се тмурни фаци некои те гледаат под мустаќ како да си им го зел лебот. Во западниве земји барем гледаат да си пројдат убаво кога се искочени. Митот дека странците се ладни полека паѓа по ослободувањето од визниот режим, видоа сите што прошетаа колку се „ладни“.

Фала богу некој да го дели моето мислење за странците, дека не се така ладни ко сите што ги зборат.

Него најепик дел од приказнава ми е кога Англичанецов платил 120 фунти за побрзо да стигне дома после работа оти неможел да чека да ги види нашиве :pos::pos:

Shtom e prevzemeno od motika ova e na Bashlakot!!
Tipot stalno pishuva vakvi tekstovi...i da fikcija e ne se palete ko mali deca!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom