Исчезнати лица

• Креатор на темата Креатор на темата apmkd
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Не го пратам ова више и поима немав дека имало некој што требало да сведочи па запалил кафана, не сведочел...

Не го пратам ова више и поима немав дека имало некој што требало да сведочи па запалил кафана, не сведочел...
Не е ова само за тебе, и за мене е и за сите нас. Три дена аууу убија дете, ќе ги запалиме контињерите ако не се затвори гомното, жив ќе го јадеме, сега после долго време и никој да одговара сите ќе ти речат абе не знам не пратам јас тоа веќе одамна. Е затоа и се случуваат вакви трагедии, никој не одговарал, народот не се замара, секое чудо за три дена, ако си малку полабилен ќе се изнервираш со комшијата дека ти тресел трошки од горе и ќе му го лупнеш ножот во врат, три дена ќе те линчуваат во коментари и после си раат.

Да сме нормална држава и народ ко што се правиме тие три дена откако е свежо се, тогаш има и вистина да се обесат на плоштад. Зошто силата е во народот. Ама народот е фаличен...

Здраво дечки дали може да го пријавиме психопатов?

Attachments

• Screenshot_20250124_174953_Facebook.jpg
    Screenshot_20250124_174953_Facebook.jpg
    427 KB · Прегледи: 204
  • Screenshot_20250124_174944_Facebook.jpg
    Screenshot_20250124_174944_Facebook.jpg
    545 KB · Прегледи: 207
  • Screenshot_20250124_174938_Facebook.jpg
    Screenshot_20250124_174938_Facebook.jpg
    455,2 KB · Прегледи: 212
  • Screenshot_20250124_174926_Facebook.jpg
    Screenshot_20250124_174926_Facebook.jpg
    475 KB · Прегледи: 212
  • Screenshot_20250124_174921_Facebook.jpg
    Screenshot_20250124_174921_Facebook.jpg
    482,2 KB · Прегледи: 202

Значи има крт во обвинителството кој му дава информации цело време на адвокатот и Палевски.

ај Ве молам некој правно поткован нека каже, зошто се уште во тајност информациите од истрагата? Нели со обвинителен акт истрагата е завршена и сега се утврдува - докажува пронајденото? Ако истрагата завршила, јавноста на информациите не можат да ја попречат - завршена е.
Не сум правник, не знам со сигурнос, молам некој со повеќе знаење да се произнесе

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Значи има крт во обвинителството кој му дава информации цело време на адвокатот и Палевски.
Ili pak vo sudot, bidejki koga se podnesuva obvinenie se podnesuvaat i zapisnicite.. Taka da mozno e i od sudot da protekle informaciite

Ова малку ме потсеќа кога пред 6-7 години Палчо на Интернет објави Наредба за незаконско прислушкување за бојкотирачите, ЈоЈо експресно му поднесе пријава за одавање службена тајна, овој почна да Галами и се се фијокира...
Времето ќе покаже што е работата....

Не е ова само за тебе, и за мене е и за сите нас. Три дена аууу убија дете, ќе ги запалиме контињерите ако не се затвори гомното, жив ќе го јадеме, сега после долго време и никој да одговара сите ќе ти речат абе не знам не пратам јас тоа веќе одамна. Е затоа и се случуваат вакви трагедии, никој не одговарал, народот не се замара, секое чудо за три дена, ако си малку полабилен ќе се изнервираш со комшијата дека ти тресел трошки од горе и ќе му го лупнеш ножот во врат, три дена ќе те линчуваат во коментари и после си раат.

Да сме нормална држава и народ ко што се правиме тие три дена откако е свежо се, тогаш има и вистина да се обесат на плоштад. Зошто силата е во народот. Ама народот е фаличен...
Не е секое чудо за 3 дена, ама екстрадиција, на Палчо се чекаше повеќе од 6 месеца. Случајот стагнираше, луѓето продолжија со животот.

Ова малку ме потсеќа кога пред 6-7 години Палчо на Интернет објави Наредба за незаконско прислушкување за бојкотирачите, ЈоЈо експресно му поднесе пријава за одавање службена тајна, овој почна да Галами и се се фијокира...
Времето ќе покаже што е работата....
Ликот имаше еден куп незаконски прислушувани разговори, си ги пушташе на настани, на митинзи. И на неколку YouTube канали објавуваше прислушувани разговори од политичари.
Удбаш со тапија.

Ликот имаше еден куп незаконски прислушувани разговори, си ги пушташе на настани, на митинзи. И на неколку YouTube канали објавуваше прислушувани разговори од политичари.
Удбаш со тапија.
Дека им е на заб е, а друга работа е убиствата и истрагата...

Не е секое чудо за 3 дена, ама екстрадиција, на Палчо се чекаше повеќе од 6 месеца. Случајот стагнираше, луѓето продолжија со животот.
Да де, ама ај прашај рандом лик што се дешава со убиството на Вања ќе ти рече а не знам појма немам не следам одамна тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom