Iron Maiden во Белград - 10.02.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
смерт ти фали ова
Со огромно задоволство Ве известуваме дека Авалон Продуцкија го букираше и ќе го организира концертот на најголемите IRON MAIDEN во Белград на 10ти Февруари 2009 година во Белградска Арена.
значи 100% ќе има организирано превоз/карти од тука како на минатиот :vozbud:

Лееееле ќе се убијам,на ист ден со Креатор,да си пукнам од мака а.
е да, ама МЕЈДЕН и Креатор...сепак нема споредба. инаку читав дека можно е Креатор да ги поместат за ден/2 порано или подоцна.

е да, ама МЕЈДЕН и Креатор...сепак нема споредба. инаку читав дека можно е Креатор да ги поместат за ден/2 порано или подоцна.

моли се да ги поместат порано 2 дена! пошо ако не ги поместат ке си спијам у комбе на враќање и дитект на работа
:turn:
а да бе и Maiden... е курац не идам ги гледав 2 пати и сакам сеа на Kreator а знам дека ке се заебам али јебига

Ми се оди и тоа многу, иам и друштво и се’ шо е потребно за добар провод, ама ако доаѓаат KISS на балканов, шо е многу веројатно, ќе пропуштам се што е дотогаш со цел да заштедам шо појќе и да испукам се’ на концертот на KISS, сувенири и такви работи... Единствено ако добијам непредвидени екстра парични средства, ќе се оди. :)

Колку пари бре, знае ли некој.
Треба да почне да се шпара со време.

Веројатно како и досега ќе биде цената, 50-60 евра со карта и превоз.

Ја нејкам да дојдат во Македонија, кај ке се избрукаме (ке има наша публика од едвај 1000 души, а останатите ке бидат све од други земји) го нема и шмекот на патувањето во друга земја. . . а тука шо, ке попешачам 20 минути до градски или саем кај и да ке биде, и после искачам од концерт, пак сум у скопје. Вака Београд, друг град, неоткриен свет.

А се надевам Креатор ке го остаат у ист ден, ама разлика да има у термини, за да се видат двата концерта, ама многу тешко дека така би напраиле. Или уште најбоље, Креатор како предгрупа на Мејден, тоа е ненормално више :vozbud:

јас ке бидам во војска во февруари:kesa::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::zid::zid::zid::zid::zid::zid: :violent1:

Не бе не се заборава овој момент

и по втор пат ми се иде.:vozbud:

Не бе не се заборава овој момент

и по втор пат ми се иде.:vozbud:

Ни на крај памет не ми беше дека ке ја свират evil that men do .. закон беше, по секоја цена идам и на овој концерт !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom