Iron Maiden во Белград - 10.02.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Ја нејкам да дојдат во Македонија, кај ке се избрукаме (ке има наша публика од едвај 1000 души, а останатите ке бидат све од други земји) го нема и шмекот на патувањето во друга земја. . . а тука шо, ке попешачам 20 минути до градски или саем кај и да ке биде, и после искачам од концерт, пак сум у скопје. Вака Београд, друг град, неоткриен свет.

А се надевам Креатор ке го остаат у ист ден, ама разлика да има у термини, за да се видат двата концерта, ама многу тешко дека така би напраиле. Или уште најбоље, Креатор како предгрупа на Мејден, тоа е ненормално више :vozbud:
Кога човек ќе подразмисли, у право си.:toe:

Ја нејкам да дојдат во Македонија, кај ке се избрукаме (ке има наша публика од едвај 1000 души, а останатите ке бидат све од други земји) го нема и шмекот на патувањето во друга земја. . . а тука шо, ке попешачам 20 минути до градски или саем кај и да ке биде, и после искачам од концерт, пак сум у скопје. Вака Београд, друг град, неоткриен свет.

А се надевам Креатор ке го остаат у ист ден, ама разлика да има у термини, за да се видат двата концерта, ама многу тешко дека така би напраиле. Или уште најбоље, Креатор како предгрупа на Мејден, тоа е ненормално више :vozbud:

шо си у право у право си. сФака ти част ко и секој пут :icon_lol:
ама работата е шо да се тука би било некои 20 евра поевтино шо е могуче да одредат за мн луге дали ке се идат или не.

А во Македонија, ќе дојдат ли некогаш? :(

тргајки од фактот шо АВАЛОН ги викнаа а се наша продукција/издавачка куќа/тралалалала и тоа не кај нас него по втор пат у Београд не веруем дека уопште некад ке ги донесат. а и кога би ги донеле ке нема кај да свират така да додека не ни напраат сајмиште за 50000 до тогаш аш мејден у Ск:baeh:

јас ке бидам во војска во февруари:kesa::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::zid::zid::zid::zid::zid::zid: :violent1:

ти бар у вјска си !!!!
сеа со еден другар зборев и ми вика дека могуче е баш на тој ден да се полагаат тестовите за екстерни предмети за матура.
ако е така ке идам ке ги пукам еееееј мамта нивна неможееее:nesum::nesum::nesum:

тргајки од фактот шо АВАЛОН ги викнаа а се наша продукција/издавачка куќа/тралалалала и тоа не кај нас него по втор пат у Београд не веруем дека уопште некад ке ги донесат. а и кога би ги донеле ке нема кај да свират така да додека не ни напраат сајмиште за 50000 до тогаш аш мејден у Ск:baeh:

Ке чекаме у универзална да свират :)

Како што знам картите утре ке бидат пуштени у продажба али нигде не видов цена, знае некој ?

шо си у право у право си. сФака ти част ко и секој пут :icon_lol:
ама работата е шо да се тука би било некои 20 евра поевтино шо е могуче да одредат за мн луге дали ке се идат или не.

Толку коша авантурата - 20 евра :)

ти бар у вјска си !!!!
сеа со еден другар зборев и ми вика дека могуче е баш на тој ден да се полагаат тестовите за екстерни предмети за матура.
ако е така ке идам ке ги пукам еееееј мамта нивна неможееее:nesum::nesum::nesum:
Gogo брат што збориш бе каква екстерна, рано е многу за тестови во февруари.

Gogo брат што збориш бе каква екстерна, рано е многу за тестови во февруари.

брат абе тоа тестовите пробни шо ке бидат.
дадо ми спомна ке биле баш тогаш.

Пи. Ес.
ДОЗНА ЛИ НЕКОЈ ЦЕНА ????:icon_lol:

Не, превозот е 20 евра. Картите би требало да бидат 20-30 евра, така да све заедно не би требало да кошта повише од 50.
Па претпоставувај дека е така,ама Гижо ме збуни,се израдував за џабе :pos:
Во секој случај фала,и во секој случај идам,дали ќе биде 50 дали 20 евра,дали бесплатно(аха сигурно),не е важно.

ve cene, koje su zagarantovane do 25. decembra, iznose: 2.590 dinara za tribine, 2.990 dinara za parter, "zlatna sedišta" 3.190 i 3.690 dinara i "fan pit" prostor 3.990 dinara
p.s moze nekoj da gi pretvori vo denari

praeв муабет со еден србин он ми рече 25 евра биле картите кај нив.
сФе на сФе не веруем дека ке е више од 60 сосе превоз ама 100 нема да ми кидне пошо со празни раце не мислам да се вратам. :kesa:

2590 динари е карта за на трибина :D Пи.Ес. ДИНАРИ не ДЕНАРИ

Бев во Југотон денес, типоти ми кажа дека за една недела ќе имале карти ама САМО карти без организиран превоз-цена неодредена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom