Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш млиони видено на сон :pos:, јас стапот го ставам на трупче ако имаш за карта да си дојдеш :facepalm:

laze jas sum u mkd nekolku pati godisno. ne mi e mene problem da dojdam ili da ja kupam zgradata u koja zivees.

druze jas imam miljoni investirano vo mkd, pari sto ti za 10 zivoti nema da gi zarabotis.

i nema vrska laenje i od kade nego so tvojte postovi jasno pokazuvas sto pederce si, vitkac na kicma pa uste u taa nasoka sakas i drugi (iran) da se dvizi. jebi ga laze ne sme site takvi, dedo ti bil maz ti ne si.
Тие милиони од македонската социјална помош ти се ?

Не знае Лазар колку е лесно на запад, пари на секаде.

All we do is win, it's crazy - да го цитирам Трампо

Еве уште еден индијанец, тури им пепел брат, џабе се објаснуваш.

trampo tepa pari ostaj ti toa, moze go sitna zapad pa i svetot ama namlati za nekolku pokolenija. :icon_mrgr:

problemot na laze e drug, on stvarno e bezkicmenjak na 10 temi go ima toa dokazano. jas sfakam deka kako pravnik saka da glumi nekakva intelektualna velicina i razmisluva sto e pametno od negova gledna tocka za narod za koj poima nema, ama realnosta e sosema druga. ovde zborime za narod koj od antika vojuva, koj videl revolucii, ziveel cel zivot pod sankcii, nekolku pati go bombardirale, preziveal hemiska vojna so irak... ne se site lazinja pa da cekaat i na domasen teren nekoj da im frli koska pa da preziveat.

i sam znaes niz sto si prosol da dojdes do pristoen zivot nadvor. laze toa go nema u nego. nikogas nema da go ima. cel zivot ke go pomine so malku nad prosecna plata, komocija na polzav i bez svoe jas. dedo mu se borel, ovoj odma gakite dole.
Автоматски споено мислење:

Еве уште еден индијанец, тури им пепел брат, џабе се објаснуваш.

ok si e... mislam ne go sfati bash

trampo tepa pari ostaj ti toa, moze go sitna zapad pa i svetot ama namlati za nekolku pokolenija. :icon_mrgr:

problemot na laze e drug, on stvarno e bezkicmenjak na 10 temi go ima toa dokazano. jas sfakam deka kako pravnik saka da glumi nekakva intelektualna velicina i razmisluva sto e pametno od negova gledna tocka za narod za koj poima nema, ama realnosta e sosema druga. ovde zborime za narod koj od antika vojuva, koj videl revolucii, ziveel cel zivot pod sankcii, nekolku pati go bombardirale, preziveal hemiska vojna so irak... ne se site lazinja pa da cekaat i na domasen teren nekoj da im frli koska pa da preziveat.

i sam znaes niz sto si prosol da dojdes do pristoen zivot nadvor. laze toa go nema u nego. nikogas nema da go ima. cel zivot ke go pomine so malku nad prosecna plata, komocija na polzav i bez svoe jas. dedo mu se borel, ovoj odma gakite dole.
Автоматски споено мислење:

ok si e... mislam ne go sfati bash
Моја грешка се извинувам.

Нема врска не се извинувај, ќе те части 50 долари кога ќе се врати оти го браниш повеќе отколку он самиот себе :icon_lol:
Па се знам бе со човекот, за разлика од вас тука знам и што има и колку и колку има дадено во Македонија и колку има помогнато.

Сам ќе го сечеш или ти треба помош? Не го знаеш човекот, а пишуваш. Ти отиде стапот само да ти кажам.
Пополека со стаповите!
Не сме сигурни на кој стап мислел :D
Можда стапот не е оној „стапот“
Има стап за потпирање. има стап за бркање овци итн... е сега кој е кој за на трупче прашање е?

Нема врска не се извинувај, ќе те части 50 долари кога ќе се врати оти го браниш повеќе отколку он самиот себе :icon_lol:
Поштовање за човекот си има ред и форумот, нема врска што го испочитува и се извина

Венс ја чека Иранската делегација која изгледа нема ни намера да пристигне на преговори во Исламабад

1.jpg

Колку војска собраа Американците во регионот, има некои јавно достапни информации?

Колку војска собраа Американците во регионот, има некои јавно достапни информации?
Поарно прашај колку црни вреќи порачале, ќе одговара на отприлика 10% од војниците. :D

Значи, подготовката за вонредна регрутација ќе биде кај и да е. Нема преговори, Иран одбива да капитулира, Трамп цело време е taco демек, а уствари спремаат терен за големиот театар.

Back
На врв Bottom