- Член од
- 15 февруари 2019
- Мислења
- 1.238
- Поени од реакции
- 4.559
На сатаната алах и неговара шкрабаница курван. Инаку не знам дали знаеш мухамед фантазирал како го онадат црнциА чив производ е Мухамед чим си писмен
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На сатаната алах и неговара шкрабаница курван. Инаку не знам дали знаеш мухамед фантазирал како го онадат црнциА чив производ е Мухамед чим си писмен
А сатаната алах чив производ е?На сатаната алах и неговара шкрабаница курван. Инаку не знам дали знаеш мухамед фантазирал како го онадат црнци

A zosto pa da ne se frli nuklearka vo Meka vrz toa kamenot kade sto se molat..А сатаната алах чив производ е?
Автоматски споено мислење:
Се додека тука не се фрли нуклеарка и да ги избрише сите траги од римската империја и нејзините поколенија никогаш во светот нема да завладее мир и соживот меѓу народите![]()
ЕВО КАКО ЈЕ ВАТИКАН створио ИСЛАМ! - ИНТЕРМАГАЗИН
Бивши језуитски свештеник открива како је Ватикан створио Ислам Ова информација је стигла од Алберта Ривере, бившег језуитског свештеника након његове конверзије у протенстантско хришћанство. Ову причу му је испричао кардинал Беа док је био у Ватикану. То је одломак […]www.intermagazin.rs
Прегледај го приврзокот 474145
Затоа што исламот е ватикански производ а не природен.Кога ќе го уништиш тој што го создал тогаш овој сам по себе не може да опстане.A zosto pa da ne se frli nuklearka vo Meka vrz toa kamenot kade sto se molat..
Тие иронично се смеат затоа што Ватикан и нив ги создал поточно нивните поколенија на кои им дал огромна количина злато од црквата за да ги стационира на Балканот и да управуваат со мнозинските народи за да му бидат 24 саати очи и уши и извршители во секојдневниот живот.Кога на скопскиот плоштад дојде педофилот со белата мантија први трчаа да го поздрават радувајки му се како мали деца на дедо мраз.Вас смешно ви е дека они прсти имаат умешано гледам
Така е тоа на Мухамед ќе му текне религија да создаде![]()
Хаха, не се нормални мме... deadline extension!

Нели приметуваш дека после секоја негова изјава дали ќе нападне или преговара цената на нафтата наеднаш оди горе или се спушта доле и тука си заработуваат милијарди.Во 15 часот цената беше околу 110 долари а за само 2 часа подоцна околу 17 падна на 105 долари за барел.Хаха, не се нормални мме... deadline extension!
„Вечер ќе умре цела една цивилизација“. Неколку часови подоцна... „Ок, не вечер! Ама ќе преговараме кога!“![]()