Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu the leaders of Saudi Arabia and the UAE are urging Trump not to agree to a ceasefire-AXIOS

Ај еврејов разбирам, ама арапиве што живеат од нафта и туризам?

Тоа се шија кои им се трн во око на Саудиска/Кувајт/УАЕ кои се таканаречени суна муслимани. Меѓусебно едниве и другиве имаат огромна омраза. Моментално кралството на Саудија го држи кралот со помош од Израел/САД, замисли ситуација да падне кралството после пораз од Иран што ќе се случи таму.
Use ur imagination...

A whole civilization will die tonight, never to be brought back again. I don’t want that to happen, but it probably will. However, now that we have Complete and Total Regime Change, where different, smarter, and less radicalized minds prevail, maybe something revolutionarily wonderful can happen, WHO KNOWS? We will find out tonight, one of the most important moments in the long and complex history of the World. 47 years of extortion, corruption, and death, will finally end. God Bless the Great People of Iran!

Бидејчи вечерва целата цивилизација треба да умре, дај нешто да нарачаме!

Најтрагикомично ми е тоа што никој од оние кои се задолжени да запазување на правниот поредок, не му бапна кривична на портокаловиов, кој со неподнослива леснотија и преку медиуми, се заканува и повикува на геноцид...:confused:...не паметам вакво лудачко однесување од било кој прецедник од некое догледно минато.

На ликов му требет цел тим и од психијатри, под услов истиот да биде соодвено „облечен„ пред да биде набљудуван.
Автоматски споено мислење:

....ама и за младите Иранки да можат дa градат кариери во HR .
За младите Иранки требаат само „миничи„, ноќен живот и провод, скапа гардероба, бесни коли и томе слично...и конечно да се еманципиСаат, ебаго!

Оти украинците или русите не прават такви тактики? Типично албанска е таа работа и ја гледавме кај хамаз и хезболах.
Правеа и украинците еве вака што ми текнува со цивилен штит пробаа русите да ги блокираат да влезат во нуклеарната централа во Запорожје
Србите исто така дремеа по мостови кога овие ебачиве на деца ги рокаа

Најтрагикомично ми е тоа што никој од оние кои се задолжени да запазување на правниот поредок, не му бапна кривична на портокаловиов, кој со неподнослива леснотија и преку медиуми, се заканува и повикува на геноцид...:confused:...не паметам вакво лудачко однесување од било кој прецедник од некое догледно минато.

На ликов му требет цел тим и од психијатри, под услов истиот да биде соодвено „облечен„ пред да биде набљудуван.
Автоматски споено мислење:

За младите Иранки требаат само „миничи„, ноќен живот и провод, скапа гардероба, бесни коли и томе слично...и конечно да се еманципиСаат, ебаго!
Дали тоа им треба ке видиме, ама дефинитивно не им треба каменување, камшикување, сакатење, затворање, бесење.... И еве да те поштедам да не мора да се мачиш да пишуваш, НЕ, не е тоа причината поради која се води војната. Курац ги заболе израелците и американците за животот на луѓето под шеријат. Но ако израел и сад, ради сопствени интереси, успеат да ги тргнат козарите од власт, тогаш нус производ ке биде и ослободување на иранскиот народ од шеријатот.

...Но ако израел и сад, ради сопствени интереси, успеат да ги тргнат козарите од власт, тогаш нус производ ке биде и ослободување на иранскиот народ од шеријатот.
Ослободениот народ од Сирија, Либија, Ирак, Авганистан....не се согласуваат со тебе...

Ако се оди по план, игранката уште не е почната.

Сакаш да речеш да им праат конкуренција на Украинките!

Врвна америчка ретардација. Оној пишува дека нација ќе скине вечер. Овој баскетче многу јако.

Трамп е Хитлер на 21-ви век во секоја смисла на зборот. Реториката што ја користи е директно препишана од нацистичка Германија.

Трамп е Хитлер на 21-ви век во секоја смисла на зборот. Реториката што ја користи е директно препишана од нацистичка Германија.
Трамп е гзолижач на Евреите. Хитлер се бореше против јудеосатанистите.

Трампчо е потомок од германски имигрант, така да има германска „жица„ во себе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom