Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Имам нула симпатии и кон муслиманите и кон Евреите.

Слободно додај го и протестантизмот. Тоа, и така безбожно и разводнето срање е дополнително киднапирано од евреите и е нивно главно оружје денес.

Слободно додај го и протестантизмот. Тоа, и така безбожно и разводнето срање е дополнително киднапирано од евреите и е нивно главно оружје денес.
Додај ги и сите окултни организации од типот на масоните и го имаш цел џган на планетава идентификувано.

Taкви глупи бомби фрлаат Америте/Израел?
Можеби проба тој во ф-35ката, има точни вести како поминал?
Слетал авионот на писта, значи толку се тутуни Иранците што не можат ни еден авион да соборат, а МИГАчите како тебе („Make Islam Great Again“) се радуваат.
Трамп ја спореди акцијата со изненаден напад на Иран со таа на Јапонија во Перл Харбур...
... ќе видиме дали споредбата ќе биде 100% затоа што Јапонија ја загуби војната.
Дајте бе луѓе, видете го оригиналното видео и престанете да туркате пропаганда. Мајтап, не можете да разберете ништо. Прво одговара дека не сака да сигнализира за да не го разбере Иран случајно, а потоа преминува на шега дека вие не ни кажавте за Перл Харбор.

Не си ставај здрава нога у трн момак, остај ги тие англо-саксонски гомна на нивен грб да бидат гревовите.
Едно прашање, зошто ги браниш исламистиве?

Едно прашање, зошто ги браниш исламистиве?
Сега ќе ти кажам, постои зло на планетава кое го предводи Израел а на кои сте им слуги сите, кое не води кон пропаст. Сите кои се у тој состав се непријатели на човештвото, повеќе ќе имам симпатии и кон муџиве кои се есхатолошки освестени отколку од све друго.

Сега ќе ти кажам, постои зло на планетава кое го предводи Израел а на кои сте им слуги сите, кое не води кон пропаст. Сите кои се у тој состав се непријатели на човештвото, повеќе ќе имам симпатии и кон муџиве кои се есхатолошки освестени отколку од све друго.

На глупава лажна дихтомија одговори му "зашто ги браниш тие што ги вадеа УЧК од Арачиново" и гледај како се претвора во прав аутошовинистички каур .

Не се 90% мажи сите релевантни извори (Eurostat, EUAA, Pew) покажуваат околу 65–75%.
Applicants in the EU are by a majority male (65 %);
Така е. Тие 25-35 посто жени се Украинки.
Од муџите и чамугаријата 99,9 посто се мажи. Не знам каде живееше 2015 кога проаѓаа докторите и инженерите на Меркел од овде, но ќе ти кажам од многу луѓе имам инфо дека деца, жени и старци биле одвај 5 % . Башка и се возев у бус со нив за Ниш. Една жена на 50 мажи.

Tuka ili opsto ?
Za tuka jasno, opsto samo teski zatucani verski fanatici veruvaat vo toa. Dodusa niv najlesno mozis da gi manipuliras, od bilo koja religija da se. Softverot takov im e, zaostanat. Vol 0001 AD :toe:
Не се баш затуцани, го контролираат цел развиен западен свет, сите најјаки научни институции се у нивни раце и очигледно има нешто што ја и ти не го знаеме. Што мислиш, сите ритуали, појди од масонските па заврши до овие што јадат човечко месо и се на врв у хирархијата се за куркејф?
Постои само еден аргумент кој оди котра а тој е дека преку ствари кои се надвор од сите правни и морални закони ги контролираат сите кои што се внатре во системот заради нивната инволвираност. Докажи ми ддека све што се случува е заради ова и ја ќе верувам у твојата теза.

Ние патиме од недостиг на прави информации кои се тргнати од пред наши очи и на сите ни е испран мозокот..така да на било која тема кога донесуваш одлука дека тоа е тоа го имам одговорот конечно тогаш те демантира реалноста и испаѓаш кловнот Бозо..

Токму за ова ти зборувам. Ти ги поистоветуваш Македонците во Егејска, кои немале никаков проблем да коегзистираат со Грците. Или Евреите во Германија кои немале проблем да коегзистираат со Германците, како што немаат проблем да коегзистираат со други народи во државите каде што живеат. Ги поистоветувап овие со арапите кои апсолутно немаат намера да коегзистираат со Евреи или со Христијани.

Да не си ставаме зборови во уста, јас не ти викам дека поради тоа заслужуваат да бидат здробени, туку дека има причина за овие војни и не е одговорноста само на Евреите.
А зашто не прашаш дали тие другите имаат проблем да коегзистираат со евреи или само еврејското мислење е битно а гојимското е небитно ?

Не се баш затуцани, го контролираат цел развиен западен свет, сите најјаки научни институции се у нивни раце и очигледно има нешто што ја и ти не го знаеме. Што мислиш, сите ритуали, појди од масонските па заврши до овие што јадат човечко месо и се на врв у хирархијата се за куркејф?
Постои само еден аргумент кој оди котра а тој е дека преку ствари кои се надвор од сите правни и морални закони ги контролираат сите кои што се внатре во системот заради нивната инволвираност. Докажи ми ддека све што се случува е заради ова и ја ќе верувам у твојата теза.
Toa ne menva apsolutno nisto. Tuka se raboti za interes, prevlast i kontrola na resursi, kako i sekogas i sekade. Religijata e samo nasla mi se mana muabet na koj se palat zatucani vernici od site religii, nisto povekje. Custvo na pripadnost na grupa.
Zemi gi vatrenite navijaci za reper. Nikakva razlika, samo namesto religija stavi tim :toe:

Еве да не ги изедначувам, ти ме праша за држава која е приближно на ниво на Израел во тој поглед.

Патем, ти благодарам на коректноста, исто и @Raziel и неколкумина други. Навистина е тешко да се дискутира од оваа страна без човек да биде изложен на навреди и провокации цело време.

@Ska Maniac брат, среќен сум што те смеам, најсериозно, вреди времето потрошено овде да му го направиш некому денот :pos:
Чоек ме смееш со начинот на размислување. Како си ги имаш сфатено некој наративи од авион може да се види дека се нечија агенда. А да ботуваш ко индиец и само да спамаш со мислења и наратив чисто за агенда не ми се верува. Затоа што користиш логика ама во погрешен правец.

Затоа и ти рековме неколкумина дека оставаш впечаток дека живееш у САД и секој ден кога си изложен на нивниот наратив автоматски тие работи си ги прифаќаш како нормала и мислењата ги создаваш во тој правец.

Ние патиме од недостиг на прави информации кои се тргнати од пред наши очи и на сите ни е испран мозокот..така да на било која тема кога донесуваш одлука дека тоа е тоа го имам одговорот конечно тогаш те демантира реалноста и испаѓаш кловнот Бозо..
Па...ќе видиме, доаѓа моментот на вистината.
Автоматски споено мислење:

Toa ne menva apsolutno nisto. Tuka se raboti za interes, prevlast i kontrola na resursi, kako i sekogas i sekade. Religijata e samo nasla mi se mana muabet na koj se palat zatucani vernici od site religii, nisto povekje. Custvo na pripadnost na grupa.
Zemi gi vatrenite navijaci za reper. Nikakva razlika, samo namesto religija stavi tim :toe:
Грешка си малку....ти си на другата страна на паричката, атеистичката парадигма е исто креација на овие. Твојата религија е антирелигијата....исти Милојко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom