- Член од
- 14 октомври 2021
- Мислења
- 2.057
- Поени од реакции
- 3.735
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јок, на работа одат, не им се иде навака. Колку знам во Израел имало повеке од 300 наши државјани кои биле контактирани од амбасадата, само шестмина прифатиле да си дојдат па затоа ги собраа со владиното авионче.@lazar31 не си идат твоите или уште му е убо таму?
„Наредните денови тие ќе бидат пренесени со чартер летови, организирани од Владата и Министерството за надворешни работи. Еден од летовите ќе тргне од Ријад, Саудиска Арабија“, посочи Димитровски.
![]()
TRT Balkan - Пристигна првата група македонски државјани евакуирани од Израел
„Наредните денови тие ќе бидат пренесени со чартер летови, организирани од Владата и Министерството за надворешни работи. Еден од летовите ќе тргне од Ријад, Саудиска Арабија“, посочи Димитровски.www.trtbalkan.com
Добро, добро не се секирај ќе го пратиме мерцедесот за нив.
Ментално болни.![]()
![]()
![]()
237 tuh vaatamist · 4,7 tuh reaktsiooni | A group of Christian pastors gathered in the Oval Office and prayed over President Donald Trump, asking for guidance and protection as the U.S. military continues operations against Iran. | McGill Media
A group of Christian pastors gathered in the Oval Office and prayed over President Donald Trump, asking for guidance and protection as the U.S. military continues operations against Iran.www.facebook.com

Да бе почит, седнала девојче пред кооперација со мажи што немаат друго што да прават па со Иран и Израел се занимаваат.Почит за @Macka12345 што не ги искористува нејзините млади години да ужива негде во странство или негде во убавините на Македонија и седи со нас мужите тука и дебатира за геополитичките радикални промени на светско ниво.![]()
Он битно голф теренот да му е спремен, овие нека се рокетМногу ќе биди јако ако му здосади војната со Иран на Трамп и по десетина дена речи јас победив, сега која сака нека продолжи со војната
И да му остави на Израел и Арапите да му ја мислат како што му ја остави Украина на Европа.
Со право плаче зашто они му викаат да војува и да не потпишува никакви договори со Русија а за возврат они ке го подржат економски и военоПлачип***а од маж еј.
Карикатура.
Цела Европа, Америка и уште кој не 3 години им дава помош. Русија 3 години е сама, тук таму некоја помош. Овој ги исцица и ЕУ, и НАТО и ММФ. Све живо и диво. Односно други цицаат де знам, овој е марионета. Ама тежок кретен. Незахвален.
Ќе дојдат кинезите одма и тоа ќе биде крај на доминацијата над Блиски Исток од страна на Западот....не дека нема и вака да биде.Многу ќе биди јако ако му здосади војната со Иран на Трамп и по десетина дена речи јас победив, сега која сака нека продолжи со војната
И да му остави на Израел и Арапите да му ја мислат како што му ја остави Украина на Европа.
Да бе почит, седнала девојче пред кооперација со мажи што немаат друго што да прават па со Иран и Израел се занимаваат.
Тажно.

![]()
![]()
![]()
237 tuh vaatamist · 4,7 tuh reaktsiooni | A group of Christian pastors gathered in the Oval Office and prayed over President Donald Trump, asking for guidance and protection as the U.S. military continues operations against Iran. | McGill Media
A group of Christian pastors gathered in the Oval Office and prayed over President Donald Trump, asking for guidance and protection as the U.S. military continues operations against Iran.www.facebook.com
Ова треба да се погледа/послуша. Знам дека тие што најмногу треба да го послушаат ова, веројатно нема. Но барем последните 5 минути... @Justae Verum тебе те гледам.
Автоматски споено мислење:
Големи морнарички мастодонти, тоа како концепт денес се живи фосили. Па и општо гледано класична морнарица. Тежината да се направи и одржува, наспроти леснотијата со која може да се уништи... Неспоредлива разлика. Тоа во најдобар случај се алатки за малтретирање помали држави и ете проектирање сила.
Мислиш дека америчките носачи можат да преживеат војна со противници како Кина/РФ?
Овде во војнава гледаме дека Иран немаат доволно вложено во нешто требало да им е една од примарни цели, немаат доволно добро противбродско оружје.
Автоматски споено мислење: