Увек си бил спор ама сега више идеш накај... Ало бе, па никој не ти брани да имаш мислење. Хаха, тебе и не ти е проблемот што имаш мислење. Тебе проблемот ти е што имаш мислење КОЕ НЕ МОЖЕШ ДА ГО ОДБРАНИШ ВО ДЕБАТА.
И дај не го претставувај колегата
@Io Sono Interista како авторитет (пази авторитет за Иран). Никој овде не може да се наметне како некој „авторитет“, демек као професор некој, доктор. Овде сме анонимни и можеме да дискутираме, ама не како авторитети туку со
аргументи и со факти. За жал (сечија) во случајов вам двајца ова последново скроз ви фали.
Погоре поставив јасна теза (и јас и други). Некој успеавте аргументирано да ја побиете таа теза? Не? Па нормално дека не а посебно не ти, идеш и пишуваш глупости за авторитети и за проливи. Да не искочи Иран во насловите како жешка тема нема да ти текне да ја отвориш дискусијава. Стварно не разбирам што се мешаш
на ваков начин во вакви теми за кои ај што појма немаш, ама не се ни обидуваш да научиш.
Кога еднаш ќе разбереш дека не се дискутира така. Темава не е за мене и за другите дискутанти. Значи не, не е дискусијава за да ме коментираш мене, или IO, или Ска, ХХ, итн. Тоа не е дискусија, тоа е офтопик (и понешто ад хоминем, небитно)... Ене ти ја мојата теза поназад - конкретно за случувањава во Иран. Јасно ја повторив неколку пати и стојам зад кажаното. Сакаш да дискутираш? ОК, дискутирај го тоа и не замарај луѓе на лична основа. Аман.