Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Мада и едните и другите се педофилишта.
Како тоа, не знаев дека оваја врхушката од Иран била заедно со Трамп куде Епштајнот!
Немој да релативизираш, едните напаѓаат другите се бранат, работите се многу јасни, освен ако имаш поинаква цел.

ima pravo na svoe mislenje
Ова ми личи на онаја “секој има свое дупе“ (и тоа што има дупе има право да сере).

... студенти од Женскиот универзитет Ал-Захра и Универзитетот во Техеран скандирале антивладини слогани како „Пахлави се враќа, ова е последната битка!“ и „За секој убиен, илјада се креваат!“, новите антивладини протести започнале на 21 февруари, при што студентите во Техеран и покраинските градови демонстрирале во близина на спомениците на илјадниците луѓе убиени во националното задушување на протестите пред околу шест недели, можеби во други градови каде немало универзитети мета биле основни училишта каде можеби таму се организирале антивладени протести! :toe:
Може ли извор од каде ги црпиш овие работи?

HCQhXgCW0AAscOm

Looks like Israel and the USA were unable to achieve air superiority over Iran this time, so they can’t hunt launchers with surveillance drones at scale. So Iran is simply firing missiles in large numbers, unhindered.Unbelievable. I bet the plan was different, but Iran was well prepared.

Дали некој знае дали зградата која ја гради муртинскиот црпе во Дубаи е неоштетена?

#прашањакоимемачат

Ако имаше сомневање дали Иран се способни да направат блокада на Хормуз.

Автоматски споено мислење:

Една причина повеќе за да ексалираат повеќе. Што би платил Иран за еден два Циркони сега? Или од друга страна, сега РФ можеби и гратис би им дале неколку... Како беше она, отстапка ќе направат и „ќе им забранат да ги употребуваат со поголем домет од ~1000 километри“.
Rusija imase milion priliki da im vrati na amerite po ist recept.
Ili ne se sposobni, ili nejkat da go napraat toa.

Кој Иран , треба нова тема изгледа. Од пладне не престанаа експлозии низ Бахреин, Доха , Дубаи, Кувајт...

Може ли извор од каде ги црпиш овие работи?

Како тргнало и Бондстил ќе ја погодат
кхм, па бондстил не знам ама оние муџите што каубоите ги сместија во Шчиперија (кампот пред 2 години беше поприлично голем) во близина на Тиране многу веројатно е дека во дадено време ќе бидат цел, особено затоа што последниве децении од нивв се регрутираат сите терористички активности против Иран.

го нема некако Трамп да се јави. Не ми искачаат победнички твитови :kafence:
Се сокрил во тоа бункерите, самиот рече дека Иран имал ракети да го гајџа :pos:

Дубаи моментално е крш направено. Од колегиве што работат хоме офис, им ги откажале сите летови до Москва.
Се знае ли нешто за Црпе?
Жив ли е здрав ли е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom