хе хе сум го пунил бензинот, плин утре че го полнам.Готово го затворија Хормуз ... отиде цената на нафтата плафон.
Ај ние и така така ама коа Китајците че сватат дека каубоиве ги тртат че биде многу интересно да се гледа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хе хе сум го пунил бензинот, плин утре че го полнам.Готово го затворија Хормуз ... отиде цената на нафтата плафон.
Знаат Китајците, ама и тие играат империјалистички игри како јуесеј и РФ.хе хе сум го пунил бензинот, плин утре че го полнам.
Ај ние и така така ама коа Китајците че сватат дека каубоиве ги тртат че биде многу интересно да се гледа.
Фала г-дину Рацку најпосле нешто паметно и од тебе!Оф оф, милина. Таман кај подджувачите.
Пратете абер со Таксист преку ваши канали до Глобалниот Југ, кажете дека Тимчо се шали и затоплете ги односите со братот Хамнеи.
Значи до сега се заебаваа ама вечер ќе биде навистина жешко.Иран се очекува да биде опасно нападнат во текот на вечерта.
Секако дека знаат само не сакаат да поверуваат ама како ќе снемва резерви (а бачушките ќе им качват цени) ќе им доајџа од дупе у глаа.Знаат Китајците, ама и тие играат империјалистички игри како јуесеј и РФ.
И да го убиле е ништо! Па 50-60 дечиња, девојчиња потепаа..Го убиле министерот за одбрана на Иран.
Иран се очекува да биде опасно нападнат во текот на вечерта.
Преку Траоре пробај ти, Ванка преку Моди нека проба.Фала г-дину Рацку најпосле нешто паметно и од тебе!
Битни ирански фаци гинат како глувци. Ова значи дека Мосад пак си ја завршиле работата неприкосновено. Ке го папаат муџите.Го убиле министерот за одбрана на Иран.
Мосад си ја завршија работата со Епштајн..Битни ирански фаци гинат како глувци. Ова значи дека Мосад пак си ја завршиле работата неприкосновено. Ке го папаат муџите.
...зашто смеење, јапонските информации не се релевантни?![]()
イランの学生デモ3日目に突入 弾圧で死亡した数千人を追悼(AP通信) - Yahoo!ニュース
テヘラン、イラン、2月24日 (AP) ー 首都テヘランを含むイラン全土の複数の大学で23日、学生らが3日連続で政府に対する抗議活動を続けた。 SNSで拡散されAP通信が確認した動画には、アルザフnews.yahoo.co.jp
...зашто смеење, јапонските информации не се релевантни?