Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
napadnaa bazi vo suvereni, kakvi takvi zemji. ima vest barem za eden civil zaginat vo abu dhabi. i tie zemji sho imaa kakva takva rezerviranost kon konfliktov se vovlecheni protiv islamistite sega.

ne pishav jas dali tie zemji se dobri ili ne, ne e ni tema na razgovor, neznam zoshto imash potreba da spomnuvash za niv, jas ne gi spomnav.

sprema tvoeto, kako (preostanatite) pacovi ja prezivuvaat vojnata? site nivni padnaa eden po eden, sega im e krajot.

Говориш за муџи а самиот незнаеш кој се земјите кои се навистина се муџахедини и која е лулката на вахабизамот.
Тука е бламажата.

Второ нападнале бази на Сад. Бази кои се користат во моментов за напади во Иран. Да не сакаш боза и баклави да им дадат?

Знаеш што изјавуваа властите на истите земји? Дека нема да дозволат напади на Иран од своите територии. Беа предупредени од Иран. Па сега не е Иран Македонија. Самоуверени земји. Друже пак ти говорам не се бламирај.

Далеку се од пропаст. Ајатолахот моментално се моли да го ликвидираат. 90 години има и најголемо достигнување ќе биде да оди како жртва за Иран.
Автоматски споено мислење:

Тел Авив. Ни тхаад ни бутур.

И тоа во споредба со минатата година, нападите се доста помали.

Последно уредено:
Говориш за муџи а самиот незнаеш кој се земјите кои се навистина се муџахедини и која е лулката на вахабизамот.
Тука е бламажата.

Второ нападнале бази на Сад. Бази кои се користат во моментов за напади во Иран. Да не сакаш боза и баклави да им дадат?

Знаеш што изјавуваа властите на истите земји? Дека нема да дозволат напади на Иран од своите територии. Беа предупредени од Иран. Па сега не е Иран Македонија. Самоуверени земји. Друже пак ти говорам не се бламирај.

Далеку се од пропаст. Ајатолахот моментално се моли да го ликвидираат. 90 години има и најголемо достигнување ќе биде да оди како жртва за Иран.

Тел Авив. Ни тхаад ни бутур.

И тоа во споредба со минатата година, нападите се доста помали.

Ajatolahot i zrtva za Iran :facepalm: :popce:
Aaauuuuuu Bakiii :bravobe:

Ал Џезеира известува за срамнување со земја основно школо. До сега 51 жртви и 60 повредени.

Chim taka, bidi mi pozdraven i sekoe dobro.
Повели одговори зошто школово била мета. Али кур те боли баки тебе за Иран.

Јаја во Бахреин цивилите слават што ја нападнале базава.

Последно уредено:
“Другиот свет„, како и обично, ќе гледа сеир...
Ја тоа пишав прееска ама изгледа не се постирало.
У ваква ситуација за кој да си.
Мада и едните и другите се педофилишта.
Само сеир баки.
Ко они на нас у 2001.
Абе тешко злопамтило сум ви кажав.

Мочај таму сѐ. Извинете на израз.

А за базата у Бахраин slay.
Имаат таму битни луѓе.

Ал Џезеира известува за срамнување со земја основно школо. До сега 51 жртви и 60 повредени.

Повели одговори зошто школово била мета. Али кур те боли баки тебе за Иран.

Јаја во Бахреин цивилите слават што ја нападнале базава.
Pa ako poima nemam, sho pak me citirash i prashuvash?

Barem 3ca od tie sho postiraat na temava, imaat moj kontakt, ne se krijam, vidi na koi temi postiram, pa posle komentiraj dali me boli kur za neshto ili ne.

Pa ako poima nemam, sho pak me citirash i prashuvash?

Barem 3ca od tie sho postiraat na temava, imaat moj kontakt, ne se krijam, vidi na koi temi postiram, pa posle komentiraj dali me boli kur za neshto ili ne.

Очигледно не те боли. Да беше поинаку ќе напишеше уште утрово. Кога и се појавија вестите дека го нападнале училиштето.

Познато лицемерие.

Ја тоа пишав прееска ама изгледа не се постирало.
У ваква ситуација за кој да си.
Мада и едните и другите се педофилишта.
Само сеир баки.
Ко они на нас у 2001.
Абе тешко злопамтило сум ви кажав.

Мочај таму сѐ. Извинете на израз.

А за базата у Бахраин slay.
Имаат таму битни луѓе.

Ајде да бидај појасен...

Под „сеир„ не подразбирам безгрижно гледање туѓа беља, во случајов иранската, туку, во контекст на насловот од темава и тековните дејанија, мислам на пасивноста која остатокот од светов ќе ја покаже и овој пат, како и во пар скорешни војни, кога американците демонски бомбардираа, а остатокот од светот само немо гледаше каква беља се случува, во сета немоќ (од светот) нешто да стори и да помогне на нападнатата страна.

Така ќе биде и овој пат, небитно што кажале Русите, Кинезите, Пакистанците или некој „десетти„...освен Хутите, кои обично не седат со „скрстени раце„.

Очигледно не те боли. Да беше поинаку ќе напишеше уште утрово. Кога и се појавија вестите дека го нападнале училиштето.

Познато лицемерие.

ne e taka poleka. harald moze ima najdobri insajderski informacii na temata direkt od iran.

si ima pravo na svoe mislenje i jas i te kako gi vrednuvam negovite postovi na temata pogotovo sto se slucuva so buntovnicite vo iran.

Ајде да бидај појасен...

Под „сеир„ не подразбирам безгрижно гледање туѓа беља, во случајов иранската, туку, во контекст на насловот од темава и тековните дејанија, мислам на пасивноста која остатокот од светов ќе ја покаже и овој пат, како и во пар скорешни војни, кога американците демонски бомбардираа, а остатокот од светот само немо гледаше каква беља се случува, во сета немоќ (од светот) нешто да стори и да помогне на нападнатата страна.

Така ќе биде и овој пат, небитно што кажале Русите, Кинезите, Пакистанците или некој „десетти„...освен Хутите, кои обично не седат со „скрстени раце„.
Ме чуди Турскиов султан никаде го нема?Шо бидна со муслиманското братство?:cautious:

ne e taka poleka. harald moze ima najdobri insajderski informacii na temata direkt od iran.

si ima pravo na svoe mislenje i jas i te kako gi vrednuvam negovite postovi na temata pogotovo sto se slucuva so buntovnicite vo iran.
Да да. Има информации он од потепани 30.000 цивили и ликвидирани фудбалски клубови ама еве денеска нема информации дека основно школо срамниле со земја, "Бунтовниците" во Иран моментално надворешни структури ги користат во свои цели. Исто како во Сирија, Либан,Ирак и тн. Све тоа е веќе видено и демонстрирано па можеби 5696969 пати. Знаеш ќе речев дека е жално што по 50060 пат паѓа човек на ист трик. Ама не е ова неукост или неинфомираност. Туку веќе станува збор за избор. Пошто еднаш можеш да се заебеш,два пати ака заебат. Ама после 405050 пат.

... студенти од Женскиот универзитет Ал-Захра и Универзитетот во Техеран скандирале антивладини слогани како „Пахлави се враќа, ова е последната битка!“ и „За секој убиен, илјада се креваат!“, новите антивладини протести започнале на 21 февруари, при што студентите во Техеран и покраинските градови демонстрирале во близина на спомениците на илјадниците луѓе убиени во националното задушување на протестите пред околу шест недели, можеби во други градови каде немало универзитети мета биле основни училишта каде можеби таму се организирале антивладени протести! :toe:

Ме чуди Турскиов султан никаде го нема?Шо бидна со муслиманското братство?:cautious:
Султанот, како и пар други политичари од близинава (од Европа...) смеат да мрдаат и да кажуваат приказни само онолку колку „големиот брат„ ќе им дозволи, оти во спротивно им следуваат „васпитни„ во облик од економски санкции и рушење на домашните валути.

„Брачата„ се јаки само на зборови, особено ако Алах џелешанум им е во устата, а на дела ги нема никаде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom