Иран - MAKЕДОНИЈА (18.11.2009) во Техеран (1-1)

• Креатор на темата Креатор на темата Vetrence
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има таму фудбал... ама нетов ми е крш :nerv:
Ај можда ќе им текне на нашиве да пренесуваат :pos:

А некој знае дали воопшто ќе го даваат на оваа телевизија преносот? Некои цртани гледам а веќе е 15:29...

Не си трошам нетот за Македонија, не вреди, не е исплатливо.

има пренос и кај мене не сецка,зависи до нетот
клик тука за пренос во живо

Што се чудите. На работа сум и неможам да стримувам. Вака со радио преку блекберито можам да пратам.

Македонско радио стримува уште некаде? Ех тие времиња во 90тите кога МР беше единствениот начин да се прати Македонија.

Се чудам на вербата што ја имаш во нашиве копуци дека ќе организираат некаков пренос од Иран хаха

Помина тоа време кога Македонското Радио вршеше преноси од сите можни дупки каде што играа нашите. Сега ми изгледа како S.F. дека новинар би отишол во Иран и би вршел радио пренос од таму...

А некој знае дали воопшто ќе го даваат на оваа телевизија преносот? Некои цртани гледам а веќе е 15:29...

Телевизиите наши ни се казна најголема што може да ни се случи. Да удрат некој вратар од дискотека, ќе пратат 100 екипи да го сликаат. Кога игра репрезентација, никој со прст не сака да мрдне. Еба им неспособните.

Ете ни ја државната телевизија. Вртат Владини реклами на МТВ1, на Собраниски има снимка од некоја седница. БРАВООО.

Не си трошам нетот за Македонија, не вреди, не е исплатливо.

Добро, што не ја одминеш темава чим не сакаш да гледаш. Мислиш многу ни е гајле дали ти ќе трошиш или не интернет за Македонија.
Ај глеај таму Босна и не не замарај!

Иначе Ганер, линков океј е, ама после 5 мин ми се укочуе да му јебем.

Се менуваат времињата. Како се презиваше тој коментаторот на МР, Горан??? Со него од каде не ги имам слушано Македонија.

ПОнекогаш и подобро е нашите да ги пратиш преку радио, си мислиш колку сме добри бидејќи коментаторот врши пренос и пумпа дека сме одлични во играта, а губиме 3-0 :).

Се надевав барем Канал 4 да дава некој упдејте ама ништо.

Да им ебам се живо на телевизиите, пичка им матер, треба сите да се запалат, немаат 8500 евра да дадат за преност, дебили.

Abe dajte nekoj dobar strim..sto mi stavate tuka goli str...nemozam da odglavam kompjuterot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom