iPhone 3G од Т-Мобиле

• Креатор на темата Креатор на темата Razor
  • Време на започнување Време на започнување
ти се префрлаат во наредниот месец парите што ке ги платиш така што и 10 ден муабет да направиш ништо не губиш.. а ова со може ке сакам да земам број на друг провајдер е само изводење.. факт е дека сите што сме земале броеви на вип или whatever сме ги имале дур да го потрошиме кредитот а ни тогаш не ни биле цело време во апарат.. освен ако е посебен (втор мобилен што кажа дека не би носел:toe:):smir:

Теоретски да .... ево мајка ми имаше од т-мобиле Relax 500 мислам дека беше и то со минутите абер немат.... 2 месеци немаше свртено од телефонот и ај рече ќе вртам од овај сега да ги потрошам минутиве и да го раскинам договоров и ко дојде сметкана ништо све по тарифа наплатено итн......

Теоретски да .... ево мајка ми имаше од т-мобиле Relax 500 мислам дека беше и то со минутите абер немат.... 2 месеци немаше свртено од телефонот и ај рече ќе вртам од овај сега да ги потрошам минутиве и да го раскинам договоров и ко дојде сметкана ништо све по тарифа наплатено итн......

значи ако немаш искористено од претходниот месец разговорите се префрлуваат во тековниот месец ако и тогас не ги искроситиш автоматски се губат..

кој сака да биде оплачкан на поштен начин нека иде да си купи ифон !! овие не се тачни нека му става некој по пристојна цена, а не тука даваат некој пакети од кој боли глава...

човек ако има толку многу пари дури и за фрлање подобро нека ги даде во некој дом за деца без родители а со тоа ке направи добро дело

значи ако немаш искористено од претходниот месец разговорите се префрлуваат во тековниот месец ако и тогас не ги искроситиш автоматски се губат..

Да де .... нигде немат детална сметка да видиш колку минути ти останале и слично

Како тоа нема детална сметка нигде? Јас си ја плаќам околу 90 денари и секој месец ми стигнува. Детално секој денар од сметката кај е потрошен. Муабетиве ви се...

Како тоа нема детална сметка нигде? Јас си ја плаќам околу 90 денари и секој месец ми стигнува. Детално секој денар од сметката кај е потрошен. Муабетиве ви се...

истово и јас сакав да го кажам.. имаш детална сметка и све си знаеш кај си потрошил колку си зборел колку пораки си пратил све што си направил во тековниот месец

Абе другарчиња џабе плачете,ако ви е скапо не го купувајте.Па овој телефон не е за некој како мене и некои луѓе погоре.Овој телефон е за бизнис корисници кои прават секој месец по 3000-4000 сметка значи нема да осетат дека го плаќаат телефонот зашто они се навикнати на тоа.А тие таквите како мене што ставаат 100че на недела-две ке си користиме нормален телефон за нормална потреба!

Nemaat, da
ama bitno se reklamiraat so 3g mreza
:)
PS: zoshto da plakjate za detalna smetka? ne e toa neshto shto si sleduva po default?
Vo vip imate detalna.. ama ne se naplakja..

истово и јас сакав да го кажам.. имаш детална сметка и све си знаеш кај си потрошил колку си зборел колку пораки си пратил све што си направил во тековниот месец

плус 90 денари.... на 250 претплата пример и да плаќам уште 90 денари .. лоол зато космофон и немаш гајле

плус 90 денари.... на 250 претплата пример и да плаќам уште 90 денари .. лоол зато космофон и немаш гајле
Otidovme offtopik se izvinuvam.ama sakam da ti kazam deka za detalna smetka ne plakas nisto :smir:

Jas pred malce im gi vidov tarifnite paketi so koi se prodava iPhone...so sekoj od niv ima da go platis telefonot blisku 900-1000 evra na kraj na dogovorot, s e duplo od cenata na pazarot. Stvarno se napraveni tarifnite modeli ZA DEBILI, ama sekako nekoj ke im "legne na brasnoto" na T-Mobile, sekojpat se naogjaat i takvi.

se

iphone 3г од т-мобиле а тмобиле немат 3г?????Wtf?

ima i t-mobile 3g koj naskoro ce go pusta za site korisnici i toa od 7.2megabita

Blackberry Storm go davaat za 0 den na dogovor 24.So koja i da e tarifa na 24.Eve primer smart 500 imas 500 pretplata(590 so ddv) i jas koristis kon t-mobile i cosmofon a kon vip ti e 0 den.Aj sega kazete da ve vidam so se isplati.ako prodolzi vaka vip a isto i t- mobile nisto cudno da se prefrlam na vip.iako koristam t-mobile 8 godini .

ti samo nadaj deka e 0den za taa pretplata 0den e za tarifa smart + bb tarifa od 800den na suvo = na 1300+ddv koj so imas za zborenje samo do 500:nesum:

ima i t-mobile 3g koj naskoro ce go pusta za site korisnici i toa od 7.2megabita

ti samo nadaj deka e 0den za taa pretplata 0den e za tarifa smart + bb tarifa od 800den na suvo = na 1300+ddv koj so imas za zborenje samo do 500:nesum:
ako si cital dobro ce videse deka se imam popraveno 2 posta podolu.A postov so si citiral e od pred mesec i pol taka da jas ko go napisav nemase na web stranatata od vip deka treba da imas i bb tarifa.bidi vo tek so vremeto :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom