iPhone 3G од Т-Мобиле

• Креатор на темата Креатор на темата Razor
  • Време на започнување Време на започнување
telefonov e namalen u t-mobile pr. na pri-pejd sea e 30000den i na post-pejd vo povece tarifi zs ima mn da ne gi pisuvam videte ovde
pr. Flex 1000 -15 990 ден. i Flex 1800 - 9 900 ден. i t.n.
http://www.t-mobile.com.mk/iphone/?id=3

Тоа е одлично, сигурно припремаат терен за доаѓање на 3G S. Да не има некој информација кога ќе почне да се нуди кај нас новиот модел? Имаше некои муабети дека во Јули ама кој Јули.

Тоа е одлично, сигурно припремаат терен за доаѓање на 3G S. Да не има некој информација кога ќе почне да се нуди кај нас новиот модел? Имаше некои муабети дека во Јули ама кој Јули.

Го има по мобилариве и некои луѓе ... цените се околу 720 евра за 16-ка и 820 евра за 32-ка ... ја мислам дека е претеризам невиден

Па тоа е премногу, јас мислев дека цените во Т-Мобајл ќе бидат барем еднакви со цените кога искочи 3Г и така и би требало да биде.
Еве ги цените за Германија: http://www.t-mobile.de/iphone/tarife
А официјално уште не се знае кога ќе го понуди Т-мобајл кај нас?

Па тоа е премногу, јас мислев дека цените во Т-Мобајл ќе бидат барем еднакви со цените кога искочи 3Г и така и би требало да биде.
Еве ги цените за Германија: http://www.t-mobile.de/iphone/tarife
А официјално уште не се знае кога ќе го понуди Т-мобајл кај нас?

Никој не знае

Претерано е многу скап акое 720евра јас го гледав iPhone 3G 32GB на ebay.com.au на австалиското го имеше за 1050долари тоа се 500евра негде,а iPhone 3G 16GB го има за 550долари 250евра негде

Никој не знае

На 9 Јули ќе дојде тука и во многу други држави бе торте...

moz-screenshot.jpg
gsmarena_003.jpg

Edit: Еве ја сликата, Scofield ја постираше на темата за iPhone 3G S...:D:D

На 9 Јули ќе дојде тука и во многу други држави бе торте...

moz-screenshot.jpg
gsmarena_003.jpg

Edit: Еве ја сликата, Scofield ја постираше на темата за iPhone 3G S...:D:D
abe aman veke so ova.NE E 9 juli tuku juli `09 (2009) tocna data nemaat precizirano. KRAJ

abe aman veke so ova.NE E 9 juli tuku juli `09 (2009) tocna data nemaat precizirano. KRAJ

ААА да, јас сум грешка извинете, тоа апострофот пред 09 значи година...Добро во секој случај би требало во Јули да го донесат така разбрав јас и од други луѓе...:toe::pos2:

ААА да, јас сум грешка извинете, тоа апострофот пред 09 значи година...Добро во секој случај би требало во Јули да го донесат така разбрав јас и од други луѓе...:toe::pos2:
Juli e da.ke vidime so ceni ke ni dadat :)

Juli e da.ke vidime so ceni ke ni dadat :)

Јас мислам дека овој новиот 3G S ќе биде исти цени како сега што е 3G-то, а овој 3G ќе падне поефтино. Инаку првин не бев фан на iPhone воопшто дури го мразев, ама сега овој новиот 3G S, посебно новиот софтвер 3.0 некако ми стои дека телефонот ќе биде екстра. Би сакал да го имам новиот ама ќе почекам да го донесат тука да видам што пари ќе биде, ако ми се бендиса ќе го земам од тука, ако не ќе го порачам од Америката....:toe::vozbud:

Проверил некој дали стварно е 9900 на рилекс и флекс 1800?
И уште нешто. Колку броја може да имаш на овие две тарифи?

Претерано е многу скап акое 720евра јас го гледав iPhone 3G 32GB на ebay.com.au на австалиското го имеше за 1050долари тоа се 500евра негде,а iPhone 3G 16GB го има за 550долари 250евра негде
Se prasuvam koja forumula ja koristis za presmetka od dolar vo evro .....????

Inace go zeamav beliot iphone 16gb 3 meseci star pod garancija za 325 dolari vo kes...inace bese 370$ e sea neznam dali userite od ebay prakaat za MK i dali ima carina za ovoj produkt......

Сега го земав од т-мобиле ама нејќе да се конектира на интернет. Уклучено е 3г и кога ке одам во сафари ми вика
Could not activate cellular data network: You are not subscribed to a cellular data service

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom