iPhone 3G од Т-Мобиле

• Креатор на темата Креатор на темата Razor
  • Време на започнување Време на започнување
se

iPhone 3G сега и во припејд! vo t-mobile
8GB
црн 31 990 ден.
Со секој iPhone 3G припејд пакет покрај вклучените 600 денари кредит на твојата сметка добиваш и дополнителен бонус од по 300 денари во следните два месеци.:nesum::nesum::nesum:

Абе дај не зезајте што се се загреале толку по тој iPhone? Па да дадам 31900ден. за тој телефон нема шанси, попрво би ги дал за Sony Ericsson Xperia X1, Nokia N95 8 GB, Nokia N97, 5800 Xpress Music и др. само за iPhone не би ги дал затоа што мислам дека овој телефон не вреди толку. Па што има толку тој телефон освен големиот и брз тач скрин? Нема ништо друго. Е сега ќе биде можда ѕвер новиот iPhone што се најавува да излезе некаде Јуни-Јули месец годинава (барем така прочитав) ама сепак ќе почекаме да видиме што ќе биде...

spored mene i jas kako shto razbrav ovde ke nema nov iphone tuku ke ima samo nov update koj shto bi ovozmozil na lugeto da si go koristat svojot blutooth i so drugite vidovi na telefoni. I drugi sitni korisni raboti: ke moze da snimash video ke ja ima funkcijata copy-paste i taka i taka natamu mnogu takvi mali raboti!

Iphonot bi bil super telefon ako ima blic posto kamerata mozebi mu e 2mp ali e zakon

se

Абе дај не зезајте што се се загреале толку по тој iPhone? Па да дадам 31900ден. за тој телефон нема шанси, попрво би ги дал за Sony Ericsson Xperia X1, Nokia N95 8 GB, Nokia N97, 5800 Xpress Music и др. само за iPhone не би ги дал затоа што мислам дека овој телефон не вреди толку. Па што има толку тој телефон освен големиот и брз тач скрин? Нема ништо друго. Е сега ќе биде можда ѕвер новиот iPhone што се најавува да излезе некаде Јуни-Јули месец годинава (барем така прочитав) ама сепак ќе почекаме да видиме што ќе биде...

te podrzuvam i jas isto poprvo bi kulil xperia При-пејд - 34990.00 Ден t.e. ovoj i bes pari da mi go dadat ne bi go koristel bi go prodal smenil za xperia koja e 100 pati podobra

spored mene i jas kako shto razbrav ovde ke nema nov iphone tuku ke ima samo nov update koj shto bi ovozmozil na lugeto da si go koristat svojot blutooth i so drugite vidovi na telefoni. I drugi sitni korisni raboti: ke moze da snimash video ke ja ima funkcijata copy-paste i taka i taka natamu mnogu takvi mali raboti!

Iphonot bi bil super telefon ako ima blic posto kamerata mozebi mu e 2mp ali e zakon

Па добро и јас би сакал ајфонот да има блиц на камерата ( што би ко направила идеален телефон за мене ) ама сепак мислам дека и не е потребен блицот многу затоа што купуваш телефон а не фотоапарат. Јес да некогаш неможеш да носиш фотоапарат со тебе кога треба да се сликуваш и сакаш мобилниот да ти има јака камера со блиц за да можеш да се сликаш ама неможе од телефон да сакаш да ти биде и телефон и компјутер и фотоапарат и камера и се...

aj ko prvo pozdrav na site, jas nov ovde
se iznacitav 8 stranici plukanja i sve i svashta aj i jas da kazam nesto

ko prvo IPHONE ne e i ne ni e zamislen kako BIZNIS Telefon
ako sakate biznis telefon zemete si nokia E71

ova e multimediska igracka i toa mn ubava ako toa ve pali

tmobile si ja lupnale cenava samo posto prvite sest meseci lugjevo u nesvest ke padnat za da go kupam posle ke mu padne cenata i te kako

Minatiot oktomvri mi stigna pismo od tmobile kade sto zaradi 1 god lojalnost mi davaat da izberam podarok. megju tie stvari dve epten keif mi napravija

Nokia E71 za 1500 den
Nokia N95 8gb za 5000 den
E71 kostase 350 eur mozda i nagore togash a jas si go kupiv
za 1500.

Istoto ke se desi i so IPHONE, ke mu padne cenata posle 6 meseci, ke donesat novi tarifi, i pola i vishe od MKD koi sakaat ke imaat IPHONE.

Jas iskreno sum otepan za nego i sea ke go menjam mojov E71 za IPHONE 2g, koa ke mi padne vo race ke si kupam 3g.

Jas sakam igracka telefon i ko takva ke go zemam.

Momentalno na T mobile tarifite se ok ako ste sposobni da trosite.
ako trosite do 2000 den mesecno na smetka ondak se isplati i te kako posto i impulsot mislam deka e poevtin otkolku obicniot.

U kraen slucaj lugje zemete si go od nekoja mobiljara i toa.

Kako i da e ubavo sto go donesoa jes da i pred toa znam minimum 50 lugje u skpojevo sto go imaa zemeno od vamu i tamu.

Pozdrav do site vas i ako nekoj prodava iphone 2g aman zaman neka me kontaktira.

aj ko prvo pozdrav na site, jas nov ovde
se iznacitav 8 stranici plukanja i sve i svashta aj i jas da kazam nesto

ko prvo IPHONE ne e i ne ni e zamislen kako BIZNIS Telefon
ako sakate biznis telefon zemete si nokia E71

ova e multimediska igracka i toa mn ubava ako toa ve pali

tmobile si ja lupnale cenava samo posto prvite sest meseci lugjevo u nesvest ke padnat za da go kupam posle ke mu padne cenata i te kako

Minatiot oktomvri mi stigna pismo od tmobile kade sto zaradi 1 god lojalnost mi davaat da izberam podarok. megju tie stvari dve epten keif mi napravija

Nokia E71 za 1500 den
Nokia N95 8gb za 5000 den
E71 kostase 350 eur mozda i nagore togash a jas si go kupiv
za 1500.

Istoto ke se desi i so IPHONE, ke mu padne cenata posle 6 meseci, ke donesat novi tarifi, i pola i vishe od MKD koi sakaat ke imaat IPHONE.

Jas iskreno sum otepan za nego i sea ke go menjam mojov E71 za IPHONE 2g, koa ke mi padne vo race ke si kupam 3g.

Jas sakam igracka telefon i ko takva ke go zemam.

Momentalno na T mobile tarifite se ok ako ste sposobni da trosite.
ako trosite do 2000 den mesecno na smetka ondak se isplati i te kako posto i impulsot mislam deka e poevtin otkolku obicniot.

U kraen slucaj lugje zemete si go od nekoja mobiljara i toa.

Kako i da e ubavo sto go donesoa jes da i pred toa znam minimum 50 lugje u skpojevo sto go imaa zemeno od vamu i tamu.

Pozdrav do site vas i ako nekoj prodava iphone 2g aman zaman neka me kontaktira.

Дека си бил лојален 1 година добиваш такв телефон за 1500????
Па јас секој месец имам сметка над 3000 веке 3 години !!
Зашто мене нешто такво не ми се десило??

Дека си бил лојален 1 година добиваш такв телефон за 1500????
Па јас секој месец имам сметка над 3000 веке 3 години !!
Зашто мене нешто такво не ми се десило??

Imam Relax Family 1800 i togash smetka pod 10 000 nemavme posto 5 dushi sme na istata.

Zatoa i stigna toa ponudata.

sayonara

P.S Iphone 2g nekoj, bilo koj?

Него имам едно прашање, имам IPHONE 2g и ги изгребав па затоа сакам да си земам BACK COVER пластично колку да ми ги крие гребаниците, ако знае некој да ми каже каде да барам, јас барав по eBAY ама таму па се плаќа само со PAYPAL а јас немам такво нешто, ај ве молам ако некој знае каде може да најдам, па и нека е во странство само да може да ми го пратат до СКОПЈЕ.

Него имам едно прашање, имам IPHONE 2g и ги изгребав па затоа сакам да си земам BACK COVER пластично колку да ми ги крие гребаниците, ако знае некој да ми каже каде да барам, јас барав по eBAY ама таму па се плаќа само со PAYPAL а јас немам такво нешто, ај ве молам ако некој знае каде може да најдам, па и нека е во странство само да може да ми го пратат до СКОПЈЕ.

А да си побараш по нашиве мобилари има сигурно

и јас сум лојален претплатник од 1998 година, зошто не ми понудија нешто? толку години плакам сметки а првите години само приклучокот и таксата колку беше скапа.
t-mobile срам да им е

telefonov e namalen u t-mobile pr. na pri-pejd sea e 30000den i na post-pejd vo povece tarifi zs ima mn da ne gi pisuvam videte ovde
pr. Flex 1000 -15 990 ден. i Flex 1800 - 9 900 ден. i t.n.
http://www.t-mobile.com.mk/iphone/?id=3

Јас си купив такво за 300 денари, го има во Охрид трк на одмор и ќе си купиш едно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom