iPad 3

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.925
Веќе си купив нов ајпад 3 е сега како да направам акаунт знам дека треба преку ајтунис ама никако да направам верификација на пасвортот а знам на памет и пак нејќе не знам што можело да биде???

А дали треба кога да се конектира меѓу ајпадот и ПЦ-то и потоа да направам акаунт на ајтунис прашувам пошо првпат користам ЕПЛ платформа?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Веќе си купив нов ајпад 3 е сега како да направам акаунт знам дека треба преку ајтунис ама никако да направам верификација на пасвортот а знам на памет и пак нејќе не знам што можело да биде???
стисни форгот пасворд нешто

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.925
Знам за форгот ама не е тоа нешто друго е бидејќи првпат креирам акаунт на ајтунис

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Знам за форгот ама не е тоа нешто друго е бидејќи првпат креирам акаунт на ајтунис
ја си го напрајв акаунтот на пц и си го верификував после на ајпадот си го ставив и си лизна од прв пат. нема шо да прај проблем напрај нов

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475

А дали треба кога да се конектира меѓу ајпадот и ПЦ-то и потоа да направам акаунт на ајтунис прашувам пошо првпат користам ЕПЛ платформа?
Како си задоволен што доби од ИПАД 3 поголема камера побрзи апликации ако си имал Ипад 2 направи споредба.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Е ова од линков знам што е, а тоа што го пиша ти "Ајтунис" не знам што е.
Сите сфативме на што мислеше дечкото, не мораше да напињаш и две мислења за „Ајтунис“ да пишуваш. Печатни грешки се прават во учебници за основно, средно и високо каде и лектори ги прегледуваат. Класично тролање би рекол, олади. За „ампликација“ немаш замерка?

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.925
Како си задоволен што доби од ИПАД 3 поголема камера побрзи апликации ако си имал Ипад 2 направи споредба.
задоволен сум на ајпад 3 и прва таблета ми е, и не сум имал таблети предходно,а за споредби сум видел на око меѓу 2 и 3-ката на ретината оддалеку не забележуваш разлика но одблизу и да зумираш да се гледа на големи букви е тоа голема разлика, за камерата на денски се гледа разлика,а за ноќе 2-ката е побетер од 3-ката,и на крај побрзи ампликации мала разлика меѓу двете скоро не се забележува барем така ми се чини.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
задоволен сум на ајпад 3 и прва таблета ми е, и не сум имал таблети предходно,а за споредби сум видел на око меѓу 2 и 3-ката на ретината оддалеку не забележуваш разлика но одблизу и да зумираш да се гледа на големи букви е тоа голема разлика, за камерата на денски се гледа разлика,а за ноќе 2-ката е побетер од 3-ката,и на крај побрзи ампликации мала разлика меѓу двете скоро не се забележува барем така ми се чини.
Тоа е реалноста и јас приметив исто, на пола метро стандард држење нема разлика при слики/игри/видео нешто премногу во екраните меѓу 2 и 3...

Разликата се гледа во сурфање на веб страните, текстот треба да е супер-читлив. :)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
828
Поени од реакции
842
Сакам да купам iPad 3, и сакам да прашам како стојат цените и дали ги има воопшто во ГТЦ или Рамстор во Apple Premium Reseller...
Иам уште едно прашање,.. Бидејќи сум корисник на Iphone4, сакам да купам iPad3, само со Wi-Fi а преку телефонот да користам 3G и да давам wifi конекција на мојот iPad..
Дали оваа опција работи солидно, и без проблеми, ако има некој искуство би било добро да сподели...

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Сакам да купам iPad 3, и сакам да прашам како стојат цените и дали ги има воопшто во ГТЦ или Рамстор во Apple Premium Reseller...
Иам уште едно прашање,.. Бидејќи сум корисник на Iphone4, сакам да купам iPad3, само со Wi-Fi а преку телефонот да користам 3G и да давам wifi конекција на мојот iPad..
Дали оваа опција работи солидно, и без проблеми, ако има некој искуство би било добро да сподели...
Како ќе му даваш кога ќе нема на него опција за 3G мрежа.Од што ќе зема?

Освен вака нешто

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
AVPlayer HD

ави фајлот го чита и .срт преводот го чита, ама не го лепи преводот за филмот. Кога одам во инфо на видеото пишува но субтитле, а името исто е на видеото и срт фајлот. Решење некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom