- Член од
- 11 јуни 2011
- Мислења
- 382
- Поени од реакции
- 187
Друштво имам 4s x-sim 16gb 6.1.3. Може ли да се апдејтува на 7ца?
Која верзија на х-сим?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друштво имам 4s x-sim 16gb 6.1.3. Може ли да се апдејтува на 7ца?
Е добро де на кој не му се допаѓа нека не го користи избор има огромен и нема потреба од хејтањеДенеска одвоив 1 час на ајфон 5-ка со iOS 7, не сум корисник на овај телефон и оперативен сепак некој работи кој ги заприметив...
Може некој да ми објасни што е финтава со анимацииве? Премногу се бавни и нервираат, првите 5 минутки е ок, си викаш супер анимација, но после тоа сваќаш дека само те успоруваат.
Наредно нешто што ме нервира е следно
![]()
Ова изгледа смешно.... не ми е јасно како можеле ваква глупост да направат, не се вклопува во оперативниов ама ич.
Иконите ..... Икона како икона на овај оперативен треба да е лична. Нема widgets, или live tiles. Овде иконата треба да е перфект за да ја личи на екранот. Земале ги направиле сите како за деца од 2 години. Неможам да прекинам да се смеам и секогаш ми текнува на сликава.
![]()
Очигледно дека секој корисник ќе се навикни на овај апдејт, но што заебале многу работи заебале. А, и заприментив search го нема од лево сега, туку се влече надолу, влечам од горе надолу за нотификации, влечам од горе надолу за search, туркам од долу нагоре за сетинзи....Глупост невидена... Дај некој нека им каже како е убаво склопено кај андроид тоа...
Која верзија на х-сим?
па незнам не сум сигурен ама телефонот ми е апдејтуван на 6.1.3 IOS 6
Како да ја провериме верзијата на X-sim, знајш? И кај мене кога ќе го вклучам телефонот не дава ништо, а го работам со 6.1 без мака.Кога го вклучуваш телефонот ти се појавува од х симот да стиснеш аццепт. Најгоре пред да стиснес аццепт стои верзијата пример xsim 419 тоа значи дека е верзија 419. Со верзија 419 и 420 сигурно работи јас користам хсим со 419. Поздрав
Направи му апдејт, гајле немаСовет - Дали де се апдејтира ајфон 4 ? Или работи бавно?
Совет - Дали де се апдејтира ајфон 4 ? Или работи бавно?
Не !
Како што гледам по интернетов тестови, лагира со по 2-3 секунди на се. Сепак ќе го оставам некое време, ако случајно средат во наредни апдејти иако не ми се верува.