IOS 7

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksnadar87
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓа IOS 7 ?

• Да

Гласови: 16 42,1%
  • Не

Гласови: 15 39,5%
  • очекував повеќе

Гласови: 7 18,4%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Џои прави му апдејт слободно.
dark не гледам причина зашто би зборувале глупости кога 4S имам јас, а другар ми 4ка и нема гајле, можда ептен ретко ќе му лагне малку, али сега излезе 7.0.2 каде што пишува дека е средено тоа па ваљда за 4-ка е тоа.

Ја не зборам на памет, го инсталирав ios 7 и телефонот се заеба скроз на сркоз од двај ми го вратија назат не верувам дека кузнае колку е средено со 7.0.2 апликациите не се оптимизирани како треба, плус каков полнач користите оргинален или пазарски кај мене е од пазарските,негде прочитав дека нема да се полни со кинески полначи ако имаш Ios 7 и тоа ме буни

Имам едно рандом прашање... На кајгана порталот го прочитав ова:
Автоматско спојување со познатите мрежи

iOS7 лесно овозможува спојување со познатите безжични мрежи. Корисниците не треба да прават ништо, туку уредот кога ќе ја открие мрежата што му е позната од претходно, автоматски ќе се спои со неа, без потреба од интервенција на корисникот.
извор

Ќе ми објасни некој што всушност значи?

извор

Па ваљда е ова за WiFi, самошто мислам дека ова го имаше од поодамна.

бтв многу корисно за како да штедите батерија на iOS7 (y)

http://gsm.mk/ios-7-ja-troshi-baterijata-eve-nekolku-reshenija-za-toa

извор

Не знам кој им ги пишува статиите на Кајгана, ама таа опција ја има МНОГУ одамна.

Тоа значи ако ти е уклучен wifi сам се приклучува на познати мрежи т.е на тие што веќе си бил некогаш закачен

Имам еден многу интересен баг со IOS 7 . Кога ќе ми исклучи за батерија и го ставам на полнач и се стартува телефонов . После тоа не можам да звонам ми покажува call faild и морам да влезам во caller id па после да можам да звонам . Со 7.02 никаков фикс сега за сега .

Имам iphone 4 и мислам дека со ios 7 тел е срање бавен кочи заникаде ,некој да ми помогне како да си го вратам на 6 software и да знам дека ќе ми функционира каде каде побрзо.

Достапна е 7.0.3 надградбата. Инсталираје па кажете дали има подобрувања :D

има подобрувања и секако фиксирани се некој багови што ги имаше , сега побрзо работи . Поготово за iphone 4 . А што се однесува до оној мој баг што кога ќе го исклучам телефонот и повторно го пуштам , не можам да звонам никаде па морам да влезам vo settings , phone , show caller id . Па после тоа да можам да звонам . Ако знае некој како со ова нека пише фала ./

screen-shot-2013-11-14-at-1-07-07-pm.png

Телефонов почна да кочи, крашнува кога ќе му текне, чекам за камерата да се отвори... се осеќам ко да имам Galaxy S3, а не iPhone 4S :/
Чаре?

Истата ситуација е и кај мене. Јас се мислам дали да му направам jealbreak на 6 ios ,совет некој да каже што е подобро да направиме како да го вратиме на 6 ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom