Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.423
Еден од моите омилени Sci-fi документарци е Into the Universe with Stephen Hawking. Му доаѓа како водич низ универзумот во главата на Стивен Хокинг. Имам изгледано други но после Cosmos на Карл Саган, овој мини серијал од три епизоди ми е омилен. На пример, мислам дека е подобар од Through the Wormhole серијалот, едноставно нарацијата е толку добра што можам да го пуштам и како саундтрак и да се релаксирам додека работам нешто друго. Визуелно исто така одличен.
Има три епизоди:
Aliens
Time Travel
The Story of Everything
Бонус, една епизода од серијалот Curiosity (кој се бави со се и сешто и заслужува посебна тема)
Did God Created the Universe?
Ја ставам и оваа епизода тука затоа што е идентична со останатите, како дел од целината иако веројатно е снимена одвоено.
Не би требало да спомнам дека за потполно уживање потребен е добар торент, а овде доволно е да ѕирнете како се тоа изгледа.
Има три епизоди:
Aliens
Time Travel
The Story of Everything
Бонус, една епизода од серијалот Curiosity (кој се бави со се и сешто и заслужува посебна тема)
Did God Created the Universe?
Ја ставам и оваа епизода тука затоа што е идентична со останатите, како дел од целината иако веројатно е снимена одвоено.
Не би требало да спомнам дека за потполно уживање потребен е добар торент, а овде доволно е да ѕирнете како се тоа изгледа.