Интернет трансфер на пари

• Креатор на темата Креатор на темата dj_neno
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 април 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
Локација
Skopje
Веб-сајт
www.digitalaffliction.com
Може некој да ми каже кој е најдобриот начин да префрлам пари преку интернет од странство (Англија), бидејќи колку што знам PayPal во Македонија не функционира ...

Ви благодарам однапред

Може некој да ми каже кој е најдобриот начин да префрлам пари преку интернет од странство (Англија), бидејќи колку што знам PayPal во Македонија не функционира ...

Ви благодарам однапред

AlertPay, Wester Union, Visa, etc, etc

Ви благодарам однапред

Money gram,Western Union или преку трансакциска сметка но тоа трае 2 3 дена но е најефтин метод

Ахам ... а има некаква врска дали е Кредитна, Дебитна ... затоа што не се разбирам многу многу во тие работи :/ :(
Нема врска каква е...
Едно е важно: треба да имаш барем $2 на сметка за да можеш да се верифицираш...

Јас имам на Alertpay со visa electron дебитна од Тутунска и супер е.
Поврзи, верифицирај се и зимај парите (y)

Moneybookers можеш да користиш, мислам дека имаат најниски провизии...

Bank Wire, MoneyGram или WesternUnion ти е најефтино ако праќаш големи суми.

Alertpay одамна неможе да земаш пари ниту на чек ниту на картичка. А преку трансакциска незнам дали може дознака од странство да се прави :(. Ако некој правел нека опише што и како било

Дечки едно прашање до некој кој знае дали Moneygram во Скопје функционира само во состав на некоја банка или има некаде самостојно кадешто работи денес (Сабота) или утре, или мора да се чека до понеделник кога ќе работат банките?!
Од тоа што проверив го има во УНИ Банка и во ТТК мислам дека исто имаше претставништво.
Ако има некој информација околу ова бујрум...

Поздрав и благодарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom