Интернет романси

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Што знам јас не сум имал директно искуство, ама затоа сум бил сведок на многу успешни интернет романси. Дали било тоа меѓу двајца од ист гилд у некоја игра, преку фејсбук, преку чет клиенти како мсн/скајп, па дури и страни за запознавање на осамени души.
Од дргуа страна, верувам дека повеќето интернет романси се само тепање време уз досада.

Немам ништо против, но само со здрав разум и голема претпазливост:)
Мене ми се случи такво нешто. Имено, дечкото со кој сум веќе 3 и пол години го запознав на интернет, на еден форум. Продолживме да се дружиме на мсн и на почеток беше само другарство. Несвесно, после секојдневни повеќечасовни муабети на мсн се зближивме многу, што го приметија(ле) негови другари, па дојдовме до идејата да се видиме. И приказната е долга и широка, да не го тупам сега:)

Всушност, кога станува збор за други парови, многу сум скептична, сомничава, што е многу нормално бидејќи не им ги знам околностите во кои им се одвива врската. Верувам и моето така изгледало на почетокo_O

Znaci rabotava e sledna: Mi se sviga edna curka i sea si ja adnav na fb, bidejki nemam nieden zaednicki prijatel pa da me zapoznae vo zivo.Rabotava e sto jas vrska si neam od ovie internet romansi, bidejki ova bi mi bilo prv pat da probam da napravam nesto preku internet.Sakam da ve zamolam za mala pomos okolu ova, kako da zapocnam so prviot razgovor, za sto da pisuvam i koga da raspoznaam deka e spremna za da ja prasam da izlezeme ???stvarno nema podrug nacin za da se zapoznaeme.

Прво прашај кој и е пасвордот на фб. Ако ти го каже значи трза :D

Директно ќе и се обратиш вака и вака ова и ова она и она :pos::pos::pos::pos::pos:.

Ima vakvi slucai, i se poveke ke gi ima.
Se zapocnuva so "zdravo" na PP. Onie sto ke napisat nesto od tipot "zdravo zenska mnogu si simpaticna na fotkava bi sakal da se zapoznaeme" moj sovet ODMA da gi otpisete..
Nikogas ne znaes koj e od drugata strana, zatoa ako po pisuvanjeto vi se dopadne, moze i na sliki ako ste si pratile (ama ne mora da znaci deka e toj/taa navistina) zakazete si sredba na kafe, prijatelsko. Povedete si i drugar(ka)/prijatel(ka) so vas za sekoj slucaj, neka bide na nekoe sigurno mesto vo blzina. Za nedaj Boze. Isto taka, sredbata da bide vo sred bel den i toa kade sto ima dosta luge. Isto taka za ne daj Boze.
I treto, opcija "lazen povik" sekogas da vi bide dostapna, ako ne vi odgovara drustvoto, temata ili vi e nelagodno od bilo koja pricina.

Ima vakvi slucai, i se poveke ke gi ima.
Se zapocnuva so "zdravo" na PP. Onie sto ke napisat nesto od tipot "zdravo zenska mnogu si simpaticna na fotkava bi sakal da se zapoznaeme" moj sovet ODMA da gi otpisete..
Nikogas ne znaes koj e od drugata strana, zatoa ako po pisuvanjeto vi se dopadne, moze i na sliki ako ste si pratile (ama ne mora da znaci deka e toj/taa navistina) zakazete si sredba na kafe, prijatelsko. Povedete si i drugar(ka)/prijatel(ka) so vas za sekoj slucaj, neka bide na nekoe sigurno mesto vo blzina. Za nedaj Boze. Isto taka, sredbata da bide vo sred bel den i toa kade sto ima dosta luge. Isto taka za ne daj Boze.
I treto, opcija "lazen povik" sekogas da vi bide dostapna, ako ne vi odgovara drustvoto, temata ili vi e nelagodno od bilo koja pricina.

Ова и за машки важи?

Мамо јас сум трудна!
- Па добро ќерко нели те учев кога ќе те фаќа горе да викаш Don't, а кога ќе те фајќа долу да викаш Stop .
- Па мамо ме фаќаше на двете места во исто време и јас цело време викав Don't Stop Don't Stop :)))))))))))))))))))))))))))))
))))))

Мамо јас сум трудна!

- Па добро ќерко нели те учев кога ќе те фаќа горе да викаш Don't, а кога ќе те фајќа долу да викаш Stop .

- Па мамо ме фаќаше на двете места во исто време и јас цело време викав Don't Stop Don't Stop :)))))))))))))))))))))))))))))

))))))

Жива вистина! :D

Znaci rabotava e sledna: Mi se sviga edna curka i sea si ja adnav na fb, bidejki nemam nieden zaednicki prijatel pa da me zapoznae vo zivo.Rabotava e sto jas vrska si neam od ovie internet romansi, bidejki ova bi mi bilo prv pat da probam da napravam nesto preku internet.Sakam da ve zamolam za mala pomos okolu ova, kako da zapocnam so prviot razgovor, za sto da pisuvam i koga da raspoznaam deka e spremna za da ja prasam da izlezeme ???stvarno nema podrug nacin za da se zapoznaeme.
Ќе ја боцнеш ако не ти врати не ви било судено :D

Не си имал детство ако си немал интернет романса. :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom