Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Пак хаос ја направивте темава со вашите препукувања, офтопици, навреди и шерифување. Избришани преку 30 мислења, поделени опомени по сандачиња таму каде треба, кај некои кои веќе добиле опомени претходно, доделени казнени поени... Се е евидентирано, се се памти. Секој кој ќе продолжи со истата пракса може да заработи и бан од тема или форум.

И, гледам дека ви се ептен разгорени страстите. Додека не се оладите малце, темава оди под клуч.

Koji je to kanal
Автоматски споено мислење:

D3n1s odavno nista nije uradio. Bas steta sto se okanio , kreativan je bio mnogo.
Sta mislis da programere interesira iptv,ja ih brdo poznam vecina nece sa tim se zajebavat.Prvi sused mi programer u familiji imam 4 programera,jedan zaposljava 15 programera rodak.Iptv im zadnje na pameti.Tu i tamo koji se sa igricama bave jos ulaze u iptv ovi ostali jok.Treba bit jaka volja da ti nesto urade.
Jedino koji vidi zaradu u tome,a tesko da nema bolji posao legalan nego da se sa ilegalom zeza.
Автоматски споено мислење:

Jel neko zna koji je to insajder na sultanovci.Ovdje sam napisao da ima jedan server koji ima 74 4k kanala i SK HD med njima pa tamo napisao da takav ne postoji.Pa mu ljepo preporucite taj koji je ovdje procitao moj post i tamo objavio da postoji i gleda se u vlc,smart tv ,stb itd....,najbolji dosad barem za mene,mozemo slikice al necemo ime servera

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom