Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jel zna neko na koji nacin mi recimo sifru/pass koji je:
test17670

za prijavu na jedan iptv server, URL Helper ocita ovako: pass=d6c830206a73e33867f82d069e2331eb0c5ebc0b0a9deb6b0f5ff96ba30fe9a3

Predpostavljam da enkriptuje sifru da nije vidljiva, a da li se moze negdje online naci sajt na kojem je enkriptovana, ili je to mozda neki privatni program?

Jel zna neko na koji nacin mi recimo sifru/pass koji je:
test17670

za prijavu na jedan iptv server, URL Helper ocita ovako: pass=d6c830206a73e33867f82d069e2331eb0c5ebc0b0a9deb6b0f5ff96ba30fe9a3

Predpostavljam da enkriptuje sifru da nije vidljiva, a da li se moze negdje online naci sajt na kojem je enkriptovana, ili je to mozda neki privatni program?
CrackStation - Online Password Hash Cracking - MD5, SHA1, Linux, Rainbow Tables, etc.
Decrypt MD5, SHA1, MySQL, NTLM, SHA256, SHA512, Wordpress, Bcrypt hashes for free online
види овде

Pozdrav.. Ali se da iz server + mac naredit link, ki ne poteče (dela dokler je mac veljaven)?

pozzzz za sve .....da li neko ima kontakt od vlasnika art liste ......

pisalo se i godinama prije da neki iptv playeri kradu liste , bind je prije par dana isto pisao o tome , jučer sam dobio potvrdu od jednog kolege koji je izniman znalac što se tiče aplikacija i potvrdio mi je da sahbazov player stalker usisava i krade liste tako da izbjegavate ovaj player

Последно уредено:
Mozda i jeste istina da neki playeri "kradu" liste ali nitko nije to potvrdio cinjenicama pa makar i fotografijom "dokaza". Također uvijek je priča o win verzijama, a šta je sa android playerima gdje također ima mod verzija.

Последно уредено:
ako kome treba portal od elmu.poslacemu monter u pp
Ne valja ti to kiko, Elmu ti je davao liste , a sad kad ga nema ti bi mu rusio server.
Al neces naci nista, ni ti ni ostali. ;)
Автоматски споено мислење:

pisalo se i godinama prije da neki iptv playeri kradu liste , bind je prije par dana isto pisao o tome , jučer sam dobio potvrdu od jednog kolege koji je izniman znalac što se tiče aplikacija i potvrdio mi je da sahbazov player stalker usisava i krade liste tako da izbjegavate ovaj player
Ako usisava sumnjam da usisava samo liste.

Ajde da skener krade hit-ove, ali da plejer to radi, to je stvarno nisko!
Turci se naravno time okorištavaju, na njihovim portalima maco-va i lista .. mašala!

ako kome treba portal od elmu.poslacemu monter u pp
Zbog cega da se krije to na pm treba sve javno da bude da svi gledaju evo ovo je taj more se naci nije los ima i dva stalker_portal.
ELMU se puno zaigro pa zato nek ga skeniraju sad.
elmu1.pngSPOILER]
elmu2.png
elmu3.png
elmu4.png
elmu5.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom