- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oćeš ćuvat ako dobiješ?? Haha. Nemoj ko ovi..pošalji drugu![]()
![]()
I ja sam tu hehehOćeš ćuvat ako dobiješ?? Haha. Nemoj ko ovi..
Tebi i crnom i nikom više...I ja sam tu heheh
Nemoj nista da radis vidis da ovi nije mnogo nadezdan ponovo ce se sjebes svetski.Ni na jedan... Niti ću.. Razmišljam dali da pošaljem kolegi koji me pitao sad malo prije ovdje na forumu..
Dobar si ti... Imaš karakter.. Nek prićaju sta hoće ali meni si ok...Nemoj nista da radis vidis da ovi nije mnogo nadezdan ponovo ce se sjebes svetski.
bar ti znaš kakav sam kad mi neko nešto da na povjerenjeOćeš ćuvat ako dobiješ?? Haha. Nemoj ko ovi..
Eno ti je u pp... Samo ćuvaj.. Nedaj nikom i trajat će..bar ti znaš kakav sam kad mi neko nešto da na povjerenje
Tebe sam bar postovao i ako ti bar nisam pomogao nisam ni odnemogao a ti mene nazivas ,,zrtveni jarac,,hvala ti na komplimentu prijatelju . A drugima da kazem listu sam dao svima iz dobrih namjera i imao sam je prije nego sto je objavljena na bugarskom forumu to mogu potvrditi clanovi kojim sam dao a odaklemi zar je vazno ili je vaznija moja namjera da pomomognem ljudima ali eto pojedinci se sada ismjevaju i tako treba i hvala im , zelim vam svima dobro zdravlje vama i vasim porodicama i sve najbolje i necu vise diskutovati .
rekao sam ti to iz najbolje namere, jer sam i ja jednom ispao zrtveni jarac,Tebe sam bar postovao i ako ti bar nisam pomogao nisam ni odnemogao a ti mene nazivas ,,zrtveni jarac,,hvala ti na komplimentu prijatelju . A drugima da kazem listu sam dao svima iz dobrih namjera i imao sam je prije nego sto je objavljena na bugarskom forumu to mogu potvrditi clanovi kojim sam dao a odaklemi zar je vazno ili je vaznija moja namjera da pomomognem ljudima ali eto pojedinci se sada ismjevaju i tako treba i hvala im , zelim vam svima dobro zdravlje vama i vasim porodicama i sve najbolje i necu vise diskutovati .
jel' mu i ti sada dodjes k'o pomoc prijateljahhaa o cemu vi listi milione vi se raspravljate oko jedne liste,a ispred nosa vam ponor vakcina obavezna pracenje pumpanje globalista zarazeni novih na hiljade lazne pandemije zagrlite prijatelja neprijatelja da prodjemo ovo sve ko ljudi jebo vas lista samo me iznenadjuje kako neki stari clanovi pisu i reaguju uzas zivi
meni je vaznije da je Modric zabio danas preljep gol
Baš tako @zokinikohhaa o cemu vi listi milione vi se raspravljate oko jedne liste,a ispred nosa vam ponor vakcina obavezna pracenje pumpanje globalista zarazeni novih na hiljade lazne pandemije zagrlite prijatelja neprijatelja da prodjemo ovo sve ko ljudi jebo vas lista samo me iznenadjuje kako neki stari clanovi pisu i reaguju uzas zivi
meni je vaznije da je Modric zabio danas preljep gol