Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Постои ли некоја програма или некаде онлајн да може листа со MAC адреса да се претвори/конвертира во M3U листа?

Постои ли некоја програма или некаде онлајн да може листа со MAC адреса да се претвори/конвертира во M3U листа?

Код:
https://iptv.community/threads/mag-converter-to-m3u.8261/

Dzaba ces kreciti s tim, 90% tih listi imaju zastitu putem play_token i/ili promjenjljivim u/p. Nadji si neku postenu visekonekcijsku listu i udri, moderator si, valjda ce se neki drugar po funkciji isprsiti.

Пробав и ова не сака. Сакам листава што ја имам да ја гледам на Android телевизор. Пробав преку STB Emu не работеше пишува дека е блокирана. На компјутер ми работи супер.

Листата јас не сум ја платил некој ми ја имаше одамна дадено.

brzo pusti u VLC iDRŽI ,ne prekidaj

eto tako to štite i ne vredi konverter-play_token ide za svaki kanal baška(obično)ovde ga nema pa je lakše, ali uključi loop za svaki slučaj,dok ne dosadi gazdi i odustane:ROFLMAO:

Nakon prijave problema suport-u sledi promena zaštite..................................................

Последно уредено:
strane liste sa token-om, i play token-om sa token-om, je moguce gledati bez problema, jer njihovi vlasnici ne cuce pored njih 24h (ako token nije razlicit za svaki kanal, jer ih je onda lakse naci) ;):)
Автоматски споено мислење:

cak ima i ovakvih lista, koje rade ovako (bez tokena) ili sa tokenom

Последно уредено:
@MARCELLO najlaksi nacin je da taj server ubacis u SFPlayer sa vazecim makom....pokrenes URL Helper i zatim pustis neki od kanala .....dobijes listu za vlc...
Naravno vazi ovo sto su drugi vec napomenuli o playtokenu i tokenu.
Prijatno vece

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom