- Член од
- 19 ноември 2019
- Мислења
- 1.116
- Поени од реакции
- 4.204
YouTube
www.youtube.com
Koji od njih svira na Skadarliji ? Ovaj harmonikaš stariji? Svirao mi je jednom na uho na Skadarliji, mislim u Zlatnom Bokalu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
YouTube
www.youtube.com
NaImam 300 mac adresa ali nešto neće.. Moram vidjeti sta se desava.. Barem nije htio prije mjesec dana
Saso je bio pionir u ovim mijenjanjima parametara na portalu kako bi se zastitio, on je to radio jos prije dvije godine. Svejedno je nakon nekog vremena odustao, tako ce i ostatak ekipe, nema to bas nekog velikog smisla.![]()
Dolaziju nova vremena zapamti ovaj danasnji dan kad ti ga za 2 godine spomenem mozda (opet)skinaro sam taj postInteru de im reci kad smo se ja, ti i Francuz jebavali sa macovima hahapa ne pola godine, bar godinu pre svih, jos imam te skripte
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Imas ppPozdrav
Jel moze jedan MAC od http://xt.bossna-caffe.com:25461/c/
koji radi na Stb emu
Hvala unapred
Nije saso makedonac u pitanju nego Gele a on je malo jači u linux i ostalim zezalicama.Saso je bio pionir u ovim mijenjanjima parametara na portalu kako bi se zastitio, on je to radio jos prije dvije godine. Svejedno je nakon nekog vremena odustao, tako ce i ostatak ekipe, nema to bas nekog velikog smisla.![]()
Izvolipozdrav kolege možda netko ima film four rooms iz 1995 da je voljan podjeliti?
Imaš na Stremiopozdrav kolege možda netko ima film four rooms iz 1995 da je voljan podjeliti?