- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 256
- Поени од реакции
- 921
dal neko zna koje ovaj kreten, sve je napadao nase i objavljivo kaze sa sebe kao neki programem !Прегледај го приврзокот 243945
To je ono kroz sta sam i ja vec prosao ovde , kazes na Kajgani a tamo na turskom forumu te cinkare i banuju .
Evo kuka tamo ko kukavica ,kao da si bacio atomsku bombu na tursku ,sad ce da te banuju.
Ja ovde napisao da smo imali i gledali sa MAC pola godine pre njih i odma me tamo banovali ,to je jedini razlog sto smo mi imali pre njih a svi znaju da salezli player nema nikakve veze sa sahbaz player.
I kod njih na sajtu ima par aplikacija ukradenih od D3n1s-a i samo su isarali njegove aplikacije sa turskim zastavama i nazivima i godinama ih predstavljaju kao da su ih oni napravili.
Ja to napisem ovde i stavim i slike i tamo trajni ban ,kaze sahbaz u obrazlozenju za ban da sam ja lazljivac .
Vidi mu zadnji post ,on je bezobrazno bolestan ,ovde na forumu je pola ljudi muslimana sa kojima niko nije imao ruznu rec godinama ,ima nesuglasica ok iptv-a ali nikad niko nije na nacionalnoj bazi nekog vredjao i dirao u niciju veru.
A ovaj mamlaz turcin oce da predstavi da neko mrzi muslimane.
Neka mu bog da ono sto mu pripada.
Последно уредено: