Ovi su to...On daje ono najbolje forumu to se pokazalo i na pozitivi bez njega forum nebi onako izgledao sve pohvale nasem prijatelju
Автоматски споено мислење:
koji su pak to nemogu se sjetit![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ovi su to...On daje ono najbolje forumu to se pokazalo i na pozitivi bez njega forum nebi onako izgledao sve pohvale nasem prijatelju
Автоматски споено мислење:
koji su pak to nemogu se sjetit![]()
YouTube
www.youtube.com
NaImam 300 mac adresa ali nešto neće.. Moram vidjeti sta se desava.. Barem nije htio prije mjesec dana
Saso je bio pionir u ovim mijenjanjima parametara na portalu kako bi se zastitio, on je to radio jos prije dvije godine. Svejedno je nakon nekog vremena odustao, tako ce i ostatak ekipe, nema to bas nekog velikog smisla.![]()
Dolaziju nova vremena zapamti ovaj danasnji dan kad ti ga za 2 godine spomenem mozda (opet)skinaro sam taj postInteru de im reci kad smo se ja, ti i Francuz jebavali sa macovima hahapa ne pola godine, bar godinu pre svih, jos imam te skripte
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Imas ppPozdrav
Jel moze jedan MAC od http://xt.bossna-caffe.com:25461/c/
koji radi na Stb emu
Hvala unapred
Nije saso makedonac u pitanju nego Gele a on je malo jači u linux i ostalim zezalicama.Saso je bio pionir u ovim mijenjanjima parametara na portalu kako bi se zastitio, on je to radio jos prije dvije godine. Svejedno je nakon nekog vremena odustao, tako ce i ostatak ekipe, nema to bas nekog velikog smisla.![]()
Izvolipozdrav kolege možda netko ima film four rooms iz 1995 da je voljan podjeliti?