Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ovde imamju 4 covjeka koji rade za druge iptv provajdere tipa ar.,Ultr.. itd... i ond aove ljudi postene koji iskreno nemju da palte sebi kvalitetnu listu ispastaju radi 4 covjeka vi sad dobri,osteni ljudi iz exyu dobro skontajte koji su to ljudi medju vama.
Može na pm. Hvaladijelim ex yu liste sa vise konekcija
Автоматски споено мислење:
dijelim scenere i komande koje vade sve usere

pa kad si ti tako dobar,sto neposaljes listu kad ti neko,,,,,ko nema da plati,,,,,trazi......svi ste vi isti,nezajebavajOvde imamju 4 covjeka koji rade za druge iptv provajdere tipa ar.,Ultr.. itd... i ond aove ljudi postene koji iskreno nemju da palte sebi kvalitetnu listu ispastaju radi 4 covjeka vi sad dobri,osteni ljudi iz exyu dobro skontajte koji su to ljudi medju vama.
Saljidijelim scener sa kojim mozete i ograniciti da vadi liste za zeljenim brojem konekcija,da ne vadi one sa jednom i slicno,super stvar
Ako ti treba samo javi na pm, gradinu imam cijeli panel.. A i ostalo za tebe..Ta cetvorica se ne eksponiraju ko su da su, i ne vredjaju i ne provociraju clanove ovog foruma, a ti si upravo tako poceo jbg. Lepo je neko napisao, da si dao jednu visekonekcijsku listu nekolicini clanova na pm bila bi mirna Backa. Da samo napomenem, niti gledam niti mi treba tvoja lista, realno ima mnogo boljih...
Ja vas sve Selamim i zeli vam Lahku noc sutra je Ponedeljak bice neki novosti
budite spremni
Nasa Bosna igra protiv ovi Iraca sjevreni ,juzni kojli su vec... u svakom slucaju bice tu noc Besplatna lista za te utakmice.Pošalji scenere u pmdijelim ex yu liste sa vise konekcija
Автоматски споено мислење:
dijelim scenere i komande koje vade sve usere
pošalji ako hoćeš družedijelim scener sa kojim mozete i ograniciti da vadi liste za zeljenim brojem konekcija,da ne vadi one sa jednom i slicno,super stvar
meni nisi dao nistadao sam kome treba besplatne i davacu ali idu provjereJa vas sve Selamim i zeli vam Lahku noc sutra je Ponedeljak bice neki novosti
budite spremni
Nasa Bosna igra protiv ovi Iraca sjevreni ,juzni kojli su vec... u svakom slucaju bice tu noc Besplatna lista za te utakmice.

Da se samo nadovezem na ovo sto kolega Brzi Misko napisaja gledam na laptopu i ne vidim problem u tome mozda nemam televizor mozda je pokvaren mozda sam ga bacio ktoz prozor mozda sam ga poslao u Srbiju
Ja mislim da je problem samo taj sto player dolazi sa SF.Smesno je uporedjivati ga sa turskim kada su sami turci priznali koji je bolji,uostalom SF vec ima 8 verziju update dok je turski stao tu gde jeste. Bas se pitam zbog cega?
An da a Sahbaz vas je bas pitao koje predloge imate da bi poboljsao svoj player hahaha
Bice dobro s Ircima u Zenici, extra narod ..sisaju ko smukovi, a miroljubivi. Jedan se neke godine kad smo igrali u barazu ubio na mrtvo i zaspao u parku.. mi ga budili i doveli medju njegove.dao sam kome treba besplatne i davacu ali idu provjereJa vas sve Selamim i zeli vam Lahku noc sutra je Ponedeljak bice neki novosti
budite spremni
Nasa Bosna igra protiv ovi Iraca sjevreni ,juzni kojli su vec... u svakom slucaju bice tu noc Besplatna lista za te utakmice.
U Parizu su bili uz nas protiv Francuza, vecinu onih panoramskih brodova na Seni oni drze.