некои членови погрешно ме разбираат или погрешно толкуваат
забрането е објавување на мак адреси!!!
одамна сум напишал,,
,дозволено е објава налисти,,ама да не се повеќе од 2-3 од еден ист сервер!!!
тие листи обично се со 1 конекција...тоа може ,,заради името на серверот,,за да некој искористи за скенирање.....
а нормално таа листа јавно објавена ,,е веќе неупотреблива
е сега жалосно е да се уништи листа со 0 или повеќе конекции,,,,,нормално е и тоа да го забраниме
споредувате со други форуми,,,а најмногу време поминувате на овој форум..........заради слободата,,,,....се во една тема........
Автоматски споено мислење:
императоре уште колку пати ќе го пишеш сталкеров?
на сите форуми твоите поздрави од Гостивар)) и барање ма мак адреси)))
препознатлив си по поздравов
секој ден различен сталкер,,,,,ама сега овде 3 пати го пиша сталкеров...затоа и те цитирам
Përshëndetje për të gjithë
kisha nje komande mac per salezi 1.2.4 e cila nuk funksipnon me ..ne qofte se ka ndonje njeri i mire te me dergoje ne pm nje tjeter do tja dija shume per faleminderit...
Përshëndetje për të gjithë
kisha nje komande mac per salezi 1.2.4 e cila nuk funksipnon me ..ne qofte se ka ndonje njeri i mire te me dergoje ne pm nje tjeter do tja dija shume per faleminderit...
Ako prelistas ovdje po forumu naci ces to sto trazis sigurno.
Pozdrav i ugodno subotnje vece
Kroz zivot ne prodje 5.000 ljudi, mnogo se barata ciframa a da ni ne znaju koliko se blamiraju. To je samo primer, ne postoji osoba na svetu koja je licno znala 5.000 drugih osoba a kamoli s njima imala komunikaciju ili neku drugu vrstu odnosa, o seksualnoj tek da ne pricamo.
Kroz zivot ne prodje 5.000 ljudi, mnogo se barata ciframa a da ni ne znaju koliko se blamiraju. To je samo primer, ne postoji osoba na svetu koja je licno znala 5.000 drugih osoba a kamoli s njima imala komunikaciju ili neku drugu vrstu odnosa, o seksualnoj tek da ne pricamo.
Pogine Mujo i zovnu Fatu da ga identifikuje.
"Fato ne znam da li ces ga poznati, od njeg je ostla samo cuna."
Povedu Fatu u jednu prostoriju i na jednom stolu deset cuna.
Krenula Fata da razgleda i komentarise:
- Ovaj nije, nije ni ovaj, ni ovaj, ovaj nije ni iz Foce.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.