Kada si već spomenuo Hokija, čitao sam njegov intervju gdje kaže da je bio intiman s preko 5000 žena..O nekim stvarima se ne govori, o njima se pije !![]()
![]()
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 232809
Znaći 15 godina svaki dan drugu ili 30 godina svaki drugi dan drugu.. HahaKada si već spomenuo Hokija, čitao sam njegov intervju gdje kaže da je bio intiman s preko 5000 žena..![]()
Odma crveni karton...некои членови погрешно ме разбираат или погрешно толкуваат
забрането е објавување на мак адреси!!!
одамна сум напишал,,
,дозволено е објава налисти,,ама да не се повеќе од 2-3 од еден ист сервер!!!
тие листи обично се со 1 конекција...тоа може ,,заради името на серверот,,за да некој искористи за скенирање.....
а нормално таа листа јавно објавена ,,е веќе неупотреблива
е сега жалосно е да се уништи листа со 0 или повеќе конекции,,,,,нормално е и тоа да го забраниме
споредувате со други форуми,,,а најмногу време поминувате на овој форум..........заради слободата,,,,....се во една тема........
императоре уште колку пати ќе го пишеш сталкеров?
на сите форуми твоите поздрави од Гостивар)) и барање ма мак адреси)))
препознатлив си по поздравов
секој ден различен сталкер,,,,,ама сега овде 3 пати го пиша сталкеров...затоа и те цитирам
Da ga je...m i da si robot raspao ni seZnaći 15 godina svaki dan drugu ili 30 godina svaki drugi dan drugu.. Haha
A, gde je to zabranjen ?!јел албански дозвољен?
Fazon je spavati s jednom zenom 5000 x !Znaći 15 godina svaki dan drugu ili 30 godina svaki drugi dan drugu.. Haha
Treba naci onog, sto mu je drzao svecu !Kada si već spomenuo Hokija, čitao sam njegov intervju gdje kaže da je bio intiman s preko 5000 žena..![]()
Čuj, bolje vjerovati nego provjeravati..A vi u sve verujete?
Kroz zivot ne prodje 5.000 ljudi, mnogo se barata ciframa a da ni ne znaju koliko se blamiraju. To je samo primer, ne postoji osoba na svetu koja je licno znala 5.000 drugih osoba a kamoli s njima imala komunikaciju ili neku drugu vrstu odnosa, o seksualnoj tek da ne pricamo.