- Член од
- 19 декември 2008
- Мислења
- 2.102
- Поени од реакции
- 2.252
нешто ме прозиваш???сакаш нешто да ми кажеш???I tako uleti @Marko Cepenkov klizeći sa dvije noge...
нешто ме прозиваш???сакаш нешто да ми кажеш???I tako uleti @Marko Cepenkov klizeći sa dvije noge...
Pa kad su sve razjebali hajde i ovaj da razbucamo!Ne znam šta bi rekao za to javno objavljivanje listi , ima argumenata zašto ne bi trebalo , ali isto tako kakav je IPTV forum gdje se liste ne objavljuju .. clan sam na barem deset takvih i svugdje se objavljuju , negdje vise , a negdje manje i mislim da je ovo jedini gdje nisu ...
Isto tako je tačno da je 99,9% listi koje nadjes na forumu neupotrebljivo .Pa kad su sve razjebali hajde i ovaj da razbucamo!
некои членови погрешно ме разбираат или погрешно толкуваатIsto tako je tačno da je 99,9% listi koje nadjes na forumu neupotrebljivo .
Ali opet lijepo ih je vidjeti kad se javno objave , to je čar IPTV-a , ja recimo svaku otvorim iako znam da od nje nema ništa sem ako je višekonekcijska.
императоре уште колку пати ќе го пишеш сталкеров?
vidim da si glavna faca trenutno ovdje , nije ni čudo kakve su tu sve nakaze da si glavni jbg to ti se dogodilo poslije zadnjih izbora kad si morao ići u 6 ujutro po nalogu na izbore pa poslije pušione ti se izmješala slama u glavi ,a ono tvoje hvaljenje silovanja prije 20 godina neću ni komentirat ...Ovo je komentar godine
Автоматски споено мислење:
Nemoj tako . Razarač je svestran , neki dan reklamira se ovdje i kao žigolo ..a meni nešto šuhva što se reklamira ko žigolo na forumu đe žemskinja nema ni za lijeka pa pedala dok je guza netaknuta, ..jebo ti budalu![]()
Pridruzujes se gasenju lista ali ti to ne smeta da trazis na PP.. Strasno.Bas tako, pridruzujem se tvome mišljenju
Što si ljubomoran , ako budeš dobar moći ćeš i ti polizat ... četrnaestividim da si glavna faca trenutno ovdje , nije ni čudo kakve su tu sve nakaze da si glavni jbg to ti se dogodilo poslije zadnjih izbora kad si morao ići u 6 ujutro po nalogu na izbore pa poslije pušione ti se izmješala slama u glavi ,a ono tvoje hvaljenje silovanja prije 20 godina neću ni komentirat ...
ma ja malo uđem u zoološki da vidim dali još jedešŠto si ljubomoran , ako budeš dobar moći ćeš i ti polizat ... četrnaesti![]()
Nemoj bit ljubomoran druže , to je prvi znak slabosti . Učit ću te kako se postaje lider , ti si ipak moj drug s forumama ja malo uđem u zoološki da vidim dali još jedeš, hahaha cijela hrpa pred tobom ,a ti neumorno
![]()
![]()