Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Danas je 36. godišnjica od sarajevske olimpijade , Raja iz Sarajeva rukama je tada zdušno gradila olimpijske staze ..
u to ime ova divna pjesma :
(y)

Pozz,
jel ima tko da može pomoći u vezi Netflixa (acount )

Osim Raje iz Sarajeva,pozdrav od Rajke iz Panadjurevca
gdje bude to Sarajevo ja jedino znam gdje se nalazi rajevoSa
u davna vremena mislim prije rata malo koji Sarajlija je rekao da je iz Sarajeva vec zargonski je bilo iz "rajvaSa"

Последно уредено:
gdje bude to Sarajevo ja jedino znam gdje se nalazi rajevoSa
u davna vremena mislim prije rata malo koji Sarajlija je rekao da je iz Sarajeva vec zargonski je bilo iz "rajvaSa"

Tri grada u ex yu koja su na mene ostavila najjaci dojam su Sarajevo , Split i Beograd .Nije to dojam na prvu , u svakom od njih sam proveo u intervalima minimalno po nekoliko mjeseci. Bio sam i u svim ostalim vecim sem Skoplja i Novog Sada ali nije to to.

Tri grada u ex yu koja su na mene ostavila najjaci dojam su Sarajevo , Split i Beograd .Nije to dojam na prvu , u svakom od njih sam proveo u intervalima minimalno po nekoliko mjeseci. Bio sam i u svim ostalim vecim sem Skoplja i Novog Sada ali nije to to.
Prije na prvom mjestu je bila BanjaLuka neznam koliko imas godina i nasto mislis ja mislim na ljepotu.
Mozda si ti mislio da is iz Sarajeva iso na more u Split a sluzio vojsku u Beogradu onda si mozda upravu haha nemoj se ljutiti samo

Последно уредено:
Prije na prvom mjestu je bila BanjaLuka neznam koliko imas godina i nasto mislis ja mislim na ljepotu.
Prijeratnu Banjaluku nisam zapamtio al sam cuo za taj rejting ..78.sam godiste tako da su svi dojmovi na osnovu iskustva u zadnjih 25 godina , a mislim na ono unutrasnje zadovoljstvo koje ti jedan grad daje il ne daje. Nema tu neke filozofije , apetiti samog covjeka su bitni ..nekog privlaci jedno , a onog drugog nesto sasvim drugo...tako da svako misljenje treba uvaziti.

Ako mislis na zene onda su uvjerljivo najljepse:
1. Mostarke
2. Splicanke
3. Banjalucanke
4. Novosadjanke
Nemoj da ponovo komentarisem ali sada moram
najljepse djevojke su bile Banjalucanke a prosjek je bio sedam zena na jednog muskarca takav je bio prije natalitet a mislim da je i sada tako ako se nevaram.Nebjezim da je svagdje bilo lijepi i ljepsi djevojaka ali Banjalucanke su bile na prvom mjestu u staroj Yugi

Ako mislis na zene onda su uvjerljivo najljepse:
1. Mostarke
2. Splicanke
3. Banjalucanke
4. Novosadjanke
A to su opet stereotipi ..meni iz Mostara ce uvijek biti sladja i ljepsa Splicanka , Beogradjanka od bilo koje Mostarke ..covjeku je uvijek privlacnije ono malo drugacije od okruzenja i svakodnevnice pa makar samo naglasak bio u pitanju.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom