Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam šta bi rekao za to javno objavljivanje listi , ima argumenata zašto ne bi trebalo , ali isto tako kakav je IPTV forum gdje se liste ne objavljuju .. clan sam na barem deset takvih i svugdje se objavljuju , negdje vise , a negdje manje i mislim da je ovo jedini gdje nisu ...

Ne znam šta bi rekao za to javno objavljivanje listi , ima argumenata zašto ne bi trebalo , ali isto tako kakav je IPTV forum gdje se liste ne objavljuju .. clan sam na barem deset takvih i svugdje se objavljuju , negdje vise , a negdje manje i mislim da je ovo jedini gdje nisu ...
Pa kad su sve razjebali hajde i ovaj da razbucamo!

Pa kad su sve razjebali hajde i ovaj da razbucamo!
Isto tako je tačno da je 99,9% listi koje nadjes na forumu neupotrebljivo .
Ali opet lijepo ih je vidjeti kad se javno objave , to je čar IPTV-a , ja recimo svaku otvorim iako znam da od nje nema ništa sem ako je višekonekcijska.

Isto tako je tačno da je 99,9% listi koje nadjes na forumu neupotrebljivo .
Ali opet lijepo ih je vidjeti kad se javno objave , to je čar IPTV-a , ja recimo svaku otvorim iako znam da od nje nema ništa sem ako je višekonekcijska.
некои членови погрешно ме разбираат или погрешно толкуваат

забрането е објавување на мак адреси!!!
одамна сум напишал,,
,дозволено е објава налисти,,ама да не се повеќе од 2-3 од еден ист сервер!!!
тие листи обично се со 1 конекција...тоа може ,,заради името на серверот,,за да некој искористи за скенирање.....
а нормално таа листа јавно објавена ,,е веќе неупотреблива

е сега жалосно е да се уништи листа со 0 или повеќе конекции,,,,,нормално е и тоа да го забраниме

споредувате со други форуми,,,а најмногу време поминувате на овој форум..........заради слободата,,,,....се во една тема........
Автоматски споено мислење:

императоре уште колку пати ќе го пишеш сталкеров?
на сите форуми твоите поздрави од Гостивар)) и барање ма мак адреси)))
препознатлив си по поздравов

секој ден различен сталкер,,,,,ама сега овде 3 пати го пиша сталкеров...затоа и те цитирам

Последно уредено:
Ovo je komentar godine :D
Автоматски споено мислење:

Nemoj tako . Razarač je svestran , neki dan reklamira se ovdje i kao žigolo ..a meni nešto šuhva što se reklamira ko žigolo na forumu đe žemskinja nema ni za lijeka pa pedala dok je guza netaknuta, ..jebo ti budalu:D
vidim da si glavna faca trenutno ovdje , nije ni čudo kakve su tu sve nakaze da si glavni jbg to ti se dogodilo poslije zadnjih izbora kad si morao ići u 6 ujutro po nalogu na izbore pa poslije pušione ti se izmješala slama u glavi ,a ono tvoje hvaljenje silovanja prije 20 godina neću ni komentirat ...

vidim da si glavna faca trenutno ovdje , nije ni čudo kakve su tu sve nakaze da si glavni jbg to ti se dogodilo poslije zadnjih izbora kad si morao ići u 6 ujutro po nalogu na izbore pa poslije pušione ti se izmješala slama u glavi ,a ono tvoje hvaljenje silovanja prije 20 godina neću ni komentirat ...
Što si ljubomoran , ako budeš dobar moći ćeš i ti polizat ... četrnaesti :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom