Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
19 ноември 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
4.204
Danas je 36. godišnjica od sarajevske olimpijade , Raja iz Sarajeva rukama je tada zdušno gradila olimpijske staze ..
u to ime ova divna pjesma :
(y)

Член од
29 декември 2019
Мислења
96
Поени од реакции
200
Член од
16 февруари 2016
Мислења
413
Поени од реакции
1.191
Osim Raje iz Sarajeva,pozdrav od Rajke iz Panadjurevca
gdje bude to Sarajevo ja jedino znam gdje se nalazi rajevoSa
u davna vremena mislim prije rata malo koji Sarajlija je rekao da je iz Sarajeva vec zargonski je bilo iz "rajvaSa"

Последно уредено:
Член од
19 ноември 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
4.204
gdje bude to Sarajevo ja jedino znam gdje se nalazi rajevoSa
u davna vremena mislim prije rata malo koji Sarajlija je rekao da je iz Sarajeva vec zargonski je bilo iz "rajvaSa"
Tri grada u ex yu koja su na mene ostavila najjaci dojam su Sarajevo , Split i Beograd .Nije to dojam na prvu , u svakom od njih sam proveo u intervalima minimalno po nekoliko mjeseci. Bio sam i u svim ostalim vecim sem Skoplja i Novog Sada ali nije to to.

Член од
16 февруари 2016
Мислења
413
Поени од реакции
1.191
Tri grada u ex yu koja su na mene ostavila najjaci dojam su Sarajevo , Split i Beograd .Nije to dojam na prvu , u svakom od njih sam proveo u intervalima minimalno po nekoliko mjeseci. Bio sam i u svim ostalim vecim sem Skoplja i Novog Sada ali nije to to.
Prije na prvom mjestu je bila BanjaLuka neznam koliko imas godina i nasto mislis ja mislim na ljepotu.
Mozda si ti mislio da is iz Sarajeva iso na more u Split a sluzio vojsku u Beogradu onda si mozda upravu haha nemoj se ljutiti samo

Последно уредено:
Член од
19 ноември 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
4.204
Prije na prvom mjestu je bila BanjaLuka neznam koliko imas godina i nasto mislis ja mislim na ljepotu.
Prijeratnu Banjaluku nisam zapamtio al sam cuo za taj rejting ..78.sam godiste tako da su svi dojmovi na osnovu iskustva u zadnjih 25 godina , a mislim na ono unutrasnje zadovoljstvo koje ti jedan grad daje il ne daje. Nema tu neke filozofije , apetiti samog covjeka su bitni ..nekog privlaci jedno , a onog drugog nesto sasvim drugo...tako da svako misljenje treba uvaziti.

Член од
16 февруари 2016
Мислења
413
Поени од реакции
1.191
Ako mislis na zene onda su uvjerljivo najljepse:
1. Mostarke
2. Splicanke
3. Banjalucanke
4. Novosadjanke
Nemoj da ponovo komentarisem ali sada moram
najljepse djevojke su bile Banjalucanke a prosjek je bio sedam zena na jednog muskarca takav je bio prije natalitet a mislim da je i sada tako ako se nevaram.Nebjezim da je svagdje bilo lijepi i ljepsi djevojaka ali Banjalucanke su bile na prvom mjestu u staroj Yugi

Член од
19 ноември 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
4.204
Ako mislis na zene onda su uvjerljivo najljepse:
1. Mostarke
2. Splicanke
3. Banjalucanke
4. Novosadjanke
A to su opet stereotipi ..meni iz Mostara ce uvijek biti sladja i ljepsa Splicanka , Beogradjanka od bilo koje Mostarke ..covjeku je uvijek privlacnije ono malo drugacije od okruzenja i svakodnevnice pa makar samo naglasak bio u pitanju.

Kajgana Shop

На врв Bottom