Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Jao jao koje si ti nevinasce i kenjator, kurac moj nemas ništa. Ako ti vala nemas nemam ni ja eto..Deset godina serete o nekim skriptama, skenerima, specijalnim metodama, pricate o gasenju, mraku, ko sta ima, ko je sta imao, ko je sta i koliko podelio, jbt. kad ce vam biti dosta ?! Nista od toga nemam i nista ne znam, a sve gledam !![]()
Bravoo, i sta, u grob ces da poneses to haha?evo jos malo arhive za dusu bolesnu hahah
Прегледај го приврзокот 221920
Rekao sam da sve gledam, a nemam znanja i skripte, samo reci sta ti treba, da ti dam !Jao jao koje si ti nevinasce i kenjator, kurac moj nemas ništa. Ako ti vala nemas nemam ni ja eto..
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Ma znam sta si rekao, imas ti i to samo se malo pravis blesavRekao sam da sve gledam, a nemam znanja i skripte, samo reci sta ti treba da ti dam !![]()

Aj dobro, ja ti kazem da nemam !Ma znam sta si rekao, imas ti i to samo se malo pravis blesav
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
@saskoniptv-line.com:7899
na lager makovi za onie koi imaat preku 100 postovi.
Koj nema, do stotka moze da lupa smajli pr:
,
,
, itn po zelba
.

moze mac hvalamacovi na pm ko hoce
vrhunski stb

Sekako se vazi samo ne kako ovie postovi so superlativi kako kenjator, prdonja i slicno

.