Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Corbe

I tvoje 3 liste sa exyu koje sam ti poslao 28 октомври 2019 rade sve 3 skinuo i provjerio ... slikovito ti dokazao u Pm da sve 3 liste rade... od sad ni jednu jedinu listu sto posaljem naknadno NE provjeravam nikome tj. onako kako iskeniram saljem a to znaci da vise ni jednu jedinu listu prije nego ju posaljem necu skinuti i provjeravat dal radi a to sam radio do sad za vas ....

Pozdrav

Deset godina serete o nekim skriptama, skenerima, specijalnim metodama, pricate o gasenju, mraku, ko sta ima, ko je sta imao, ko je sta i koliko podelio, jbt. kad ce vam biti dosta ?! Nista od toga nemam i nista ne znam, a sve gledam ! :D

Deset godina serete o nekim skriptama, skenerima, specijalnim metodama, pricate o gasenju, mraku, ko sta ima, ko je sta imao, ko je sta i koliko podelio, jbt. kad ce vam biti dosta ?! Nista od toga nemam i nista ne znam, a sve gledam ! :D
Jao jao koje si ti nevinasce i kenjator, kurac moj nemas ništa. Ako ti vala nemas nemam ni ja eto..

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Ma, moram da kazem, skoro sam pristupio jednom forumu i odmah sa njega skinuo, samo domacih lista (koje nisam imao) jedno 20 komada ! ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom