Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Koji ste vi bolesnici, pocevsi prvo od Intera pa Sote i ovog zadnjeg.. Ugasite sve carevi, meni to ne treba jer ni ne gledam al uskoro mnogi nece imati sta gledati. Mislite da ste neke mudonje? Zapravo ste govna.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
Corbe

I tvoje 3 liste sa exyu koje sam ti poslao 28 октомври 2019 rade sve 3 skinuo i provjerio ... slikovito ti dokazao u Pm da sve 3 liste rade... od sad ni jednu jedinu listu sto posaljem naknadno NE provjeravam nikome tj. onako kako iskeniram saljem a to znaci da vise ni jednu jedinu listu prije nego ju posaljem necu skinuti i provjeravat dal radi a to sam radio do sad za vas ....

Pozdrav

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Deset godina serete o nekim skriptama, skenerima, specijalnim metodama, pricate o gasenju, mraku, ko sta ima, ko je sta imao, ko je sta i koliko podelio, jbt. kad ce vam biti dosta ?! Nista od toga nemam i nista ne znam, a sve gledam ! :D

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Deset godina serete o nekim skriptama, skenerima, specijalnim metodama, pricate o gasenju, mraku, ko sta ima, ko je sta imao, ko je sta i koliko podelio, jbt. kad ce vam biti dosta ?! Nista od toga nemam i nista ne znam, a sve gledam ! :D
Jao jao koje si ti nevinasce i kenjator, kurac moj nemas ništa. Ako ti vala nemas nemam ni ja eto..

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Ma, moram da kazem, skoro sam pristupio jednom forumu i odmah sa njega skinuo, samo domacih lista (koje nisam imao) jedno 20 komada ! ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom