Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj ne k..... majke ti, idi tamo i cuti.......Slušaj, ja i gledam te na više konekcija... Nisam programer ali jako dobro kuzim.. Otvorim, gledam, razmišljam i isprobavam i nekad mi uspije a nekad ne.. Te boljw stvari nadjem sa wotweb xena i neke komande.. Isprobavanja itd.. Treba uključiti mozak.. Jer ovdje nešto pitat, uzalud.. Pitao par stvari u pet godina i ništa.. A listi podjelio sigurno 500 600 jbg. Eto zadnje pitao izvor od cinestar comedy i ništa.. Pitao user pass od tv vivet, ništa. I na kraju nadjem sam.
Inter mi je puno pomogao, ja to zaboravit nemogu jer nisam takav. Ti si mi prije 2 godine isto poslao par skripti.. Kljuki zna uletit i to je to.. Još se cujem sa par momaka i ide. Inače gledam zdravu etno kamiondjije i pokuzavam vivet i drugo mi ni netreba.. Imam pat stalkera na flusonica to gledam na stb..
Автоматски споено мислење:
Olbih mi nikad ništa nije pomogao, samo je ponešto uništio i pljuvao po ljudima.
Naravno da cu stati na interovo stranu jer mi je on pomogao i ispao fer spram mene..
Takav sam jbg
Ma sta ti hoćeš klinac daj ohladi... Imam i tvoj pm gdje me moliš za listu prije godinu i po a ja tu kazem nemoraš molit evo ti.. Sad ti netko dao na tacnu pa kenjaš... Ja s takvima ne komuniciram... Kuziš nisi na mom nivouKuku i lele kakvi sve dupeuvlakaci, imaju sve a zapelo im za jos... ipak im to malo hvali i nedostaje od te silne kolekcije lista,macova,visekonekcijskih lista itd, itd... cccccccc
Ti meni pomogao i dao listu... cccccccMa sta ti hoćeš klinac daj ohladi... Imam i tvoj pm gdje me moliš za listu prije godinu i po a ja tu kazem nemoraš molit evo ti.. Sad ti netko dao na tacnu pa kenjaš... Ja s takvima ne komuniciram... Kuziš nisi na mom nivou
cccccccc, polupismeni covece........Ma sta ti hoćeš klinac daj ohladi... Imam i tvoj pm gdje me moliš za listu prije godinu i po a ja tu kazem nemoraš molit evo ti.. Sad ti netko dao na tacnu pa kenjaš... Ja s takvima ne komuniciram... Kuziš nisi na mom nivou
Upravo gledam,prvu listu sam dobio od duxa prije 15 mjeseci kad još o iptv- u nisam ništa znao.Tad mi je više značila ta lista nego ovi sada brojni macovi liste itd.Hvala dux!Ma sta ti hoćeš klinac daj ohladi... Imam i tvoj pm gdje me moliš za listu prije godinu i po a ja tu kazem nemoraš molit evo ti.. Sad ti netko dao na tacnu pa kenjaš... Ja s takvima ne komuniciram... Kuziš nisi na mom nivou
Reci jel ti treba sada sta.. A ovo su loši i zlonamjerni a najviše ljubomorni ljudi... Nedo mi bog da ikad budem kao oniUpravo gledam,prvu listu sam dobio od duxa prije 15 mjeseci kad još o iptv- u nisam ništa znao.Tad mi je više značila ta lista nego ovi sada brojni macovi liste itd.Hvala dux!
Koja sprdnja, koliko duplih nikova,odmah se uključuju, prosto da ne poverujes, sami sebi dele liste i sami se sa sobom svadjaju... ccccccc
Hvala dux,što se tiče listi i stalkera vidiš i sam toga ima i previše!Jedino ako nekad odlučiš da pokažeš kako doći do mac-a.Ali bez obaveze,ako ne želiš to pokazati nema problema,sve okReci jel ti treba sada sta.. A ovo su loši i zlonamjerni a najviše ljubomorni ljudi... Nedo mi bog da ikad budem kao oni
Sad bad gledam i olbih mi se zahvaljivao i slao sam mu liste 2017 godine. Orion listu i još toga a sad mrznja odjednom.. A jbtHvala dux,što se tiče listi i stalkera vidiš i sam toga ima i previše!Jedino ako nekad odlučiš da pokažeš kako doći do mac-a.Ali bez obaveze,ako ne želiš to pokazati nema problema,sve ok