Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dux sta se ponizavas nekoga uzvisujes a sebe podcjenjujes nije mi jasno gazda maceva jebote koje znanje ako se to zatvori prc milojka sta ce onda ti pojedinci hahahahh.
Gradina i ovi ostali lipicaneri sve se nade bez maca samo treba malo mozga ukljucit i eto vam na tisuce lista vrhunskih od vise konekcija pa do udp i neznam kakvih sranja za neke nikad nisam ni cuo kad vidim u kojim su formatima hahahha.Nade se brdo ovih kanala sa 50 slicica i sa 30 265h 4k itd....slika mrak
Slušaj, ja i gledam te na više konekcija... Nisam programer ali jako dobro kuzim.. Otvorim, gledam, razmišljam i isprobavam i nekad mi uspije a nekad ne.. Te boljw stvari nadjem sa wotweb xena i neke komande.. Isprobavanja itd.. Treba uključiti mozak.. Jer ovdje nešto pitat, uzalud.. Pitao par stvari u pet godina i ništa.. A listi podjelio sigurno 500 600 jbg. Eto zadnje pitao izvor od cinestar comedy i ništa.. Pitao user pass od tv vivet, ništa. I na kraju nadjem sam.
Inter mi je puno pomogao, ja to zaboravit nemogu jer nisam takav. Ti si mi prije 2 godine isto poslao par skripti.. Kljuki zna uletit i to je to.. Još se cujem sa par momaka i ide. Inače gledam zdravu etno kamiondjije i pokuzavam vivet i drugo mi ni netreba.. Imam pat stalkera na flusonica to gledam na stb..
Автоматски споено мислење:

Olbih mi nikad ništa nije pomogao, samo je ponešto uništio i pljuvao po ljudima.
Naravno da cu stati na interovo stranu jer mi je on pomogao i ispao fer spram mene..
Takav sam jbg

Slušaj, ja i gledam te na više konekcija... Nisam programer ali jako dobro kuzim.. Otvorim, gledam, razmišljam i isprobavam i nekad mi uspije a nekad ne.. Te boljw stvari nadjem sa wotweb xena i neke komande.. Isprobavanja itd.. Treba uključiti mozak.. Jer ovdje nešto pitat, uzalud.. Pitao par stvari u pet godina i ništa.. A listi podjelio sigurno 500 600 jbg. Eto zadnje pitao izvor od cinestar comedy i ništa.. Pitao user pass od tv vivet, ništa. I na kraju nadjem sam.
Inter mi je puno pomogao, ja to zaboravit nemogu jer nisam takav. Ti si mi prije 2 godine isto poslao par skripti.. Kljuki zna uletit i to je to.. Još se cujem sa par momaka i ide. Inače gledam zdravu etno kamiondjije i pokuzavam vivet i drugo mi ni netreba.. Imam pat stalkera na flusonica to gledam na stb..

Olbih mi nikad ništa nije pomogao, samo je ponešto uništio i pljuvao po ljudima.
Naravno da cu stati na interovo stranu jer mi je on pomogao i ispao fer spram mene..
Takav sam jbg
Aj ne k..... majke ti, idi tamo i cuti.......

U Dijaspora se jvlja:) idemo dalje.Ja stvarno razumijem Ljude koji sebi nemogu priustiti gledanje ovakve kvalitetne iptv.Ali ima ovi Supcina sto glume Strucnjake ,sto bi se za 1e dali i gujuce,ove se odnosi samo na ove pojedinice koji zive van exyu...

Dugo sam u iptv vodama i sad cu reći jednu stvar... Jedini vlasnik panela koji je ok i neće zajebat i drzi do svoje rijeći je Danijel a vi ostali ste foliranti i lazovi. I luc Luc njega nisam skuzio još pa za njega negovorim ništa

Kuku i lele kakvi sve dupeuvlakaci, imaju sve a zapelo im za jos... ipak im to malo hvali i nedostaje od te silne kolekcije lista,macova,visekonekcijskih lista itd, itd... cccccccc
Ma sta ti hoćeš klinac daj ohladi... Imam i tvoj pm gdje me moliš za listu prije godinu i po a ja tu kazem nemoraš molit evo ti.. Sad ti netko dao na tacnu pa kenjaš... Ja s takvima ne komuniciram... Kuziš nisi na mom nivou

Ma sta ti hoćeš klinac daj ohladi... Imam i tvoj pm gdje me moliš za listu prije godinu i po a ja tu kazem nemoraš molit evo ti.. Sad ti netko dao na tacnu pa kenjaš... Ja s takvima ne komuniciram... Kuziš nisi na mom nivou
Ti meni pomogao i dao listu... ccccccc

cccccccc, polupismeni covece........

Upravo gledam,prvu listu sam dobio od duxa prije 15 mjeseci kad još o iptv- u nisam ništa znao.Tad mi je više značila ta lista nego ovi sada brojni macovi liste itd.Hvala dux!

Upravo gledam,prvu listu sam dobio od duxa prije 15 mjeseci kad još o iptv- u nisam ništa znao.Tad mi je više značila ta lista nego ovi sada brojni macovi liste itd.Hvala dux!
Reci jel ti treba sada sta.. A ovo su loši i zlonamjerni a najviše ljubomorni ljudi... Nedo mi bog da ikad budem kao oni

Koja sprdnja, koliko duplih nikova,odmah se uključuju, prosto da ne poverujes, sami sebi dele liste i sami se sa sobom svadjaju... ccccccc

Reci jel ti treba sada sta.. A ovo su loši i zlonamjerni a najviše ljubomorni ljudi... Nedo mi bog da ikad budem kao oni
Hvala dux,što se tiče listi i stalkera vidiš i sam toga ima i previše!Jedino ako nekad odlučiš da pokažeš kako doći do mac-a.Ali bez obaveze,ako ne želiš to pokazati nema problema,sve ok

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom