Hvala dux,što se tiče listi i stalkera vidiš i sam toga ima i previše!Jedino ako nekad odlučiš da pokažeš kako doći do mac-a.Ali bez obaveze,ako ne želiš to pokazati nema problema,sve ok
Slušaj, ja i gledam te na više konekcija... Nisam programer ali jako dobro kuzim.. Otvorim, gledam, razmišljam i isprobavam i nekad mi uspije a nekad ne.. Te boljw stvari nadjem sa wotweb xena i neke komande.. Isprobavanja itd.. Treba uključiti mozak.. Jer ovdje nešto pitat, uzalud.. Pitao par stvari u pet godina i ništa.. A listi podjelio sigurno 500 600 jbg. Eto zadnje pitao izvor od cinestar comedy i ništa.. Pitao user pass od tv vivet, ništa. I na kraju nadjem sam.
Inter mi je puno pomogao, ja to zaboravit nemogu jer nisam takav. Ti si mi prije 2 godine isto poslao par skripti.. Kljuki zna uletit i to je to.. Još se cujem sa par momaka i ide. Inače gledam zdravu etno kamiondjije i pokuzavam vivet i drugo mi ni netreba.. Imam pat stalkera na flusonica to gledam na stb..
Автоматски споено мислење:
Olbih mi nikad ništa nije pomogao, samo je ponešto uništio i pljuvao po ljudima.
Naravno da cu stati na interovo stranu jer mi je on pomogao i ispao fer spram mene..
Takav sam jbg
da nije sf forum sjebao lucluca mogli smo svi gledati najbolju domaću listi besplatno , ali neljudi ko neljudi ne cijene nečiju dobrotu već samo zloba i nož u leđa ..
Ljudi ovaj kaze... Kao i mnogi... Čak nije ustanju pronaći po user pass koji je mac da mi ugasi... Vidite da je na prvoj i drugoj slici isti. Samo moze token promjenit..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.