Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Hvala dux,što se tiče listi i stalkera vidiš i sam toga ima i previše!Jedino ako nekad odlučiš da pokažeš kako doći do mac-a.Ali bez obaveze,ako ne želiš to pokazati nema problema,sve ok
Sad bad gledam i olbih mi se zahvaljivao i slao sam mu liste 2017 godine. Orion listu i još toga a sad mrznja odjednom.. A jbt

Slušaj, ja i gledam te na više konekcija... Nisam programer ali jako dobro kuzim.. Otvorim, gledam, razmišljam i isprobavam i nekad mi uspije a nekad ne.. Te boljw stvari nadjem sa wotweb xena i neke komande.. Isprobavanja itd.. Treba uključiti mozak.. Jer ovdje nešto pitat, uzalud.. Pitao par stvari u pet godina i ništa.. A listi podjelio sigurno 500 600 jbg. Eto zadnje pitao izvor od cinestar comedy i ništa.. Pitao user pass od tv vivet, ništa. I na kraju nadjem sam.
Inter mi je puno pomogao, ja to zaboravit nemogu jer nisam takav. Ti si mi prije 2 godine isto poslao par skripti.. Kljuki zna uletit i to je to.. Još se cujem sa par momaka i ide. Inače gledam zdravu etno kamiondjije i pokuzavam vivet i drugo mi ni netreba.. Imam pat stalkera na flusonica to gledam na stb..
Автоматски споено мислење:

Olbih mi nikad ništa nije pomogao, samo je ponešto uništio i pljuvao po ljudima.
Naravno da cu stati na interovo stranu jer mi je on pomogao i ispao fer spram mene..
Takav sam jbg
Duxu gde je ba zapelo??? sta ti fali sada, koja lista ti nedostaje u tvojoj ogromnoj kolekciji???

Mališa se naljtio jer mu nisam dao vivet aaa? Ljubomorko moj..

Koji si ti jadnik... I ovo je kraj. Jer ja tako kazem... A sad piši sta hoćeš.. Ja idem obrisat ovo jer si vidio

Duxu sto si nervozan, smiri se malo...

Koji si ti jadnik... I ovo je kraj. Jer ja tako kazem... A sad piši sta hoćeš.. Ja idem obrisat ovo jer si vidio
Ja bi ti dao da imam, ali nemam to, da se makar smiris na kratko, vidim da ti bas viet zapinje....

----- SRBIJA -----
#EXTINF:0,RTS 1 HD
#EXTINF:0,RTS 2
#EXTINF:0,RTS 3
#EXTINF:0,Rts Svet
#EXTINF:0,RTS DRAMA
#EXTINF:0,RTS TREZOR
#EXTINF:0,RTS ZIVOT
#EXTINF:0,PINK 1.
#EXTINF:0,O2 TV
#EXTINF:0,PRVA TV
#EXTINF:0,PRVA WORLD
#EXTINF:0,PRVA MAX
#EXTINF:0,PRVA PLUS
#EXTINF:0,PRVA KICK
#EXTINF:0,NOVA S
#EXTINF:0,HAPPY TV
#EXTINF:0,PAROVI STREAM 1
#EXTINF:0,N1 SR
#EXTINF:0,RTV 1
#EXTINF:0,RTV 2
#EXTINF:0,RTV NOVI PAZAR
#EXTINF:0,BELLE AMIE
#EXTINF:0,KCN 1
#EXTINF:0,MLAVE TV

Vidi duxe, jel imas viettv??? Screenshot_20191029_200319_com.android.chrome.jpg

Duxo nije vivet nego viettv... E duxo, duxo,jos ti moras u skolicu ici....

Последно уредено:
da nije sf forum sjebao lucluca mogli smo svi gledati najbolju domaću listi besplatno , ali neljudi ko neljudi ne cijene nečiju dobrotu već samo zloba i nož u leđa ..

Posto se mi igramo sa vama i gase se mac ,adrese imate priliku i vi " takozvani strucnjaci" javi te se, ima te sansu da budete reseleri.

Vidiš da ima... Krkane... Samo gledaj sat gore
Krkane slikaj sto oces ali ti neide vise iptv na tu mac adresu.Javi se da radis za nas nisi los znas uslikat za pocetak nije ni to lose. :)

Ljudi ovaj kaze... Kao i mnogi... Čak nije ustanju pronaći po user pass koji je mac da mi ugasi... Vidite da je na prvoj i drugoj slici isti. Samo moze token promjenit..

moj
Posto se mi igramo sa vama i gase se mac ,adrese imate priliku i vi " takozvani strucnjaci" javi te se, ima te sansu da budete reseleri.

Krkane slikaj sto oces ali ti neide vise iptv na tu mac adresu.Javi se da radis za nas nisi los znas uslikat za pocetak nije ni to lose. :)
mojatvoja.PNG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom